Masalingonunannesi Anneler kizim antibiyotik kullanimina baslicak dr 4 cc vermen gerekiyor dedi 4 cc kasik olarak neye denk geliyor
Melekbas Masalingonunannesi eczaneden siringa alabilirseniz alin cc olarak gosteriyor bize ilac verirken siringa veriyordu icindeki olcegi hic kullanmadim bilmiyorum ama eczaneye sorarsaniz ya siringa verir yada olcuyu soyler
Barlas_mom Masalingonunannesi Bana hep doktorumuz bir çay kaşığı kullansın derdi böyle cc veriyorsa şırıngayla vermek daha doğru olur
Kadifemsii Masalingonunannesi enjektör al eczaneden ben Yenidoğan döneminde hep o şekilde verdim vermem gereken ilaçları .
Masalingonunannesi Internette 4 ml diyor ama surup kaşığı 5 ml bi alt çizgisi 2.5 ml nasil ayarlicamm
Zlm Masalingonunannesi bı 2.5 koy birde az altını koy bı kaşığa dök onları bak baklim kaşığın ne kadarına denk geliyo yada şırınga al ona çek siringayla bebeğe ilaç vermekte kolay oluyo
Barlas_mom Masalingonunannesi içinden çıkan ölçek büyük olduğu için bir çay kaşığı vermemi söylerdi. Ama size direkt şu kadar cc içsin demiş. O yüzden şırıngayla vermeniz daha sağlıklı olur kaşıkla onu ayarlamak zor olur