Mrvsmt2502 RabiyaG bende var ve adam akıllı 2 kere sağamadım ilk doğum yaptığım sıra sağıp eşime bırakıyordum uyanırsa versin diye o sıra süt çok oluyo sanırım öyle geldi şuan 5 aylığız süt yağlndıkça sağmamaya başladı ilk sütü topluyor sonra gelmiyor
Deletedmom_23 RabiyaG ben çok kullandım ve çok memnun kaldım. Ama o bir süt toplayıcı. Pompa olarak kullanamazsınız
umaykizim RabiyaG bence alın. Ben elektrikli bir göğüs pompası aldım o kadar canımı acıttı ki. Geçenlerde emzirirken diğer göğsüme mochiyi taktım ağrısız sızısız beş dakikada sağdı. Kullanışsız bulanlar emzirirken degil de emzirmeden kullanmaya çalışanlardır.
Mrvsmt2502 RabiyaG ablamdan manuel aldım sütün miktarına bakmak için manuel daha çok süt topladı. Birde mochi bi göğsü bebek emerken diğerinden süt akanlar için daha çok işe yarıyor genelde göğüsler 3. Ayda terbiye olurmuş benim bebeğim ğlarken bile süt akmıyor o yüzden işime yaramadı pek kullanıp çok memnun kalanlar da var ama bence bebek emiyorsa sağmaya gerek kalmıyor.
Deletedmom_875 Bebek bir memeyi emerken diğerine takınca güzel süt geliyor , yada birinden elle veya pompa ile sagarken diğerine mochi takınca iyi geliyor. Tek başına mochi yi takip beklersen bek ise yaramıyor
Deletedmom_23 RabiyaG Her göğüse uygun. Bir göğsünüzle sağarken ya da emzirirken diğer göğsünüze mochiyi takıp süt toplayabilirsiniz. Sadece mochi takarak pek süt alamazsınız
Ysgl26 Mochi değil ama lansinoh aldım ben. çok memnunum. Emzirirken diğer göğsüme takıyorum 10-15 dakikada 60-90 cc arası süt topluyor. Pompadan daha kullanışlı bence. Ywmek yaparkwn temizlik yaparken falan da kullanıyorum. Hem sütüm boşa akmıyoe hem de sağmak için ayrıca vakit harcamıyorum
Deletedmom_54 RabiyaG lansinoh manuel mandallı tavsiye ederim asla can yakmıyor 10 dakikada 120 160 arası süt alıyordum bi sürü süt sağma makinesi denedim elektrikliler çok can yakıyor bunu şiddetle tavsiye ederim ayrıca anne göğsü biberon başlık aparatıyla beraber 400 lira
Deletedmom_875 umaykizim Ben mochiyi emerken değil de manuel pompa ile sagarken takıyorum diğerine. Toplamda 160 cc falan oluyor mochi ve manuelde. Karışım nedir