2prenses1anne Bebiğim 19 aylık emmeye çok düşkün yemek yerine emmek istemeye başladı siz nasıl yol izlediniz bir kerede mi sonlandırdınız azaltarak mı lütfen bilem anneler yardımcı olabilir mi
Dyy Merhaba ben uzun süre araştırma yaptıktan sonra emzirme sonlandırma işini tam 3 aya yaydım yavaş yavaş önce gece beslenmesi son 1 ayda azalta azalta gündüz en son tek emmeye düşürüp sonra kestim hem kızım mutlu hem ben öyle aniden kes diyen kesimi dinlemeyin
2prenses1anne Dyy öncelikle teşekkür ederim gece kimi zaman 3 kimi zaman 1kez uyanır yada sabah 6 da uyanır çok zorlu olacak sanırım emerken saçımı tutacak yada bana sarılacak siz gece ve gündüz emmek istediğinde nasıl bir yok izlediniz nasıl dikkatini başka şeye çektiniz çok inatçı kızım sizin için zor olmayacaksa bir kaç örnek verir misiniz
Dyy 2prenses1anne benim kızım da cok huysuz olduğu İçin yavaş yavaş ilerledim ben meme yerine ayran verdim açıkçası biberonla genelde bana saldırı olayı olmadı kendide anlamadı bence memeyi bıraktığını
Pelloo Benim kızımda 20 aylık yemek yemiyo sizinki gibi 😞 kahvaltı adına hiç bir şey yemez peynir tereyağı vs. Dişleri çürüdü protein tüketmediği için. Memede uyuyor, gece belki 30 kez uyanıyor doymadığı için 😞 Memeden kesmede baya zorlancaz gibi.
2prenses1anne Pelloo Allah yardımcımız olsun inşallah size çok düşkün mü bensiz durması mümkün değil kızımın