Dilanygzzz ben Perşembe günü öğleden sonra karın ağrısıyla kivrandim 1 saat sonra ishal oldum sonra kusma başladı ömrüm boyunca böyle ishal böyle kusma yaşamadım ayakta duramadim kızımda da başladı 5 yaşında oğlumu komşuya bırakıp zor gittim hastaneye ama kusarken altına yaptım hep su gibi ishal. Doktorun yanına girince bile konuşamadık kusmaktan Allah’ım böyle rezil olmadım hiç doktorun yanindan çıkarken pacalarim hep yastı. Herkes bize baktı. Serum verildi bana gittiğim hastanenin acil bölümünde çocuklara bakılmıyormus. Kızım benim kadsr kitu olmadığı için eve geldik. Asansöre bindim bayıldım orda eşim hastaneye yetisebilmisti çok korktu sabaha kadar uyudum yorgunluktan kızım ise zavallim kusmus hep sabah eşim acile götürdü zehirlenme olabilir su icebiliyorsa ilaç veremem yan etki yapar. Midesini boşaltana kadar kusar sinra rahatlar. Bol bol kefir , yoğurt , muz yedirin demiş öyle yaptık duzeldik. Ben hala kötüyüm Perşembe günü böyle olduk cumartesi günü de adet oldum karnım çok ağrıyor başım dönüyor aşırı kanamam var bide gaz sorunu bende de başladı. Götürün mutlaka geçmiş olsun.