Ruya011 10 aylık bebeğimin 2.kulak enfeksiyonu, kulağının içi dışına kadar kıpkırmızı, ateşi yok çok şükür 😔 nelere dikkat etmem gerekir, antibiyotik kullanacağız, evde napabilirim bundan sonra napabilirim deneyimli anneler yardımcı olabilir mi
peanutbutter Ruya011 Emzik kullanımı Reflü Alerji Soğuk algınlığı Burnun sürekli temizlenmemesi Yatarak beslenme kulak iltihabına neden oluyor Banyoda su kaçma konusuyla alakası yok. O eski bir inanış. Bebeklerin kulağına su kaçsa da kendiliğinden geri çıkar. Kulak temizliği de çubuk gibi araçlarla temizlenmez. Özel damlalar var. Kulağına damlatılır ve kendiliğinden temizlenir. Çok geçmiş olsun. Nedenlerini bulmaya çalışın.
Busselll Her banyodan sonra kulağını temizlemelisiniz. Benim oğlumda sürekli kulak iltihabı oluyordu doktor kulak içinde biriken kir ıslandığı zaman büyüyor ve iltihapa dönüşüyor dedi daha dikkatli davranıyorum artık bende.
ENA Annem bebeğim doğduğunda beni cok uyardı, kızım sakın ha sakın kulağına su kaçırma, iltihap olursa hep tekrar edebilir diye. Duş başlığı ile 1 kez yıkadım ve su kaçar gibi oldu boynunu yıkarken. Ondan sonra hep kulaklarını kapayıp tasla döktüm suyu. Su kaçmıştır muhtemelen, bundan sonra dikkatle düzelecektir insallah çok geçmiş olsun.