Busra2326 Kızlar selam eline vermeye korkuyorum ama başlamam lazım kazım mesela siz bebeğinizin eline ne veriyorsunuz da boğulmadan yiyebiliyor
Gizemctn Busra2326 çok şükür öyle bı tehlike ile karşılaşmadık hiç. Eline bişey veriyosam eğer hep karşısında oturdum yiyene kadar. Meyve sebze vercegim zaman uzun uzun dilimledim . Bı yerde okumuştum yuvarlak kesip verirsek bogazina takılma riski daha cokmus o yüzden rahatça ısırıp yutabiliyir. Salatalık havuç böyle şeyleri hep uzun ince dogruyorum. Birde ben erken alıştırdim kızımı hiç korkmuyor yerken. refleklerimi öğrenmesi için öğürürken hemen müdahale etmiyorum oda biliyor zaten çıkarıyor hemen .
2103mnl Busra2326 ekmek ucu salatalık köfte pankek mücver tarzı seyleri eline veriyorum döke saça yemeye çalışıyor ama hep gözümün önünde veriyorum çok kopardığı zaman hemen çıkarıyorum
Toprak-hira59 Busra2326 hersey veriyorum nerdeyse ekmek, meyve, sebze ws cok sukur tıkanma gibi birsey yasamadikzaten püre olayinida gectik yemekleri normal bizim yedigimiz gibi yediriyorum ezmeden meyveleri ise eline veriyorum kendisi yiyor cokta zevk aliyor elinde meyve yemekten 8.buck ayligiz
2103mnl Busra2326 kuzu kıyması yumurta sarısı bayat ekmek içini robotta çekiyorum galete unu kıvamına geliyor soğan ve sarımsak ben böyle yapıyorum elime veriyorum soğuyunca isira isira yiyor
Elifmoms Busra2326 bpgulma olayı bence biraz çocukla ilgili benim ilk kızım 1.5 yaşına kadar ne yese ne içse bogazın da kalıyordu eline bişey vermeyi bırak yemek yedirmeye korkuyordum artık. Şuan ki kızım 11 aylık eline ne versem yiyor dişi de olmamasına rağmen 😃 salatalık veriyorum parmak şeklinde patates havuç kabak köfte yumuşak meyveleri veriyorum yiyor.
Y-A-Annesi Busra2326 benimkinin dişi de çıkmadı ben de korkuyorum ama puturlu şeyler veriyorum cignesin diye anca damakla😁
Ozlem2904 Busra2326 ben meyveleri artık kabuklarını soyup dilimleyerek veriyorum, Parmak patates friinda, pankek, krep falan eliyle yiyor bol yapıyorum çoğunu yere atıyor çünkü. Dün ilk kez kreker yedi parkta yanımda bisey yoktu babaannesi kraker verdi cantasindan sert yiyemez diye düşündüm ama yedi güzelce 8aylik
Elf123 Busra2326 alt buçuk ayda başlığı kanı gıda veremem eline eline verip yediği pankek yumurtalı ekmek karpuz kavun şeftalı muz. Kayısı patates havuç salatalık bamya eline tutabileceği herseyi yiyor başardı öğürdü büyük lokma kopardığında ama kendini kurtarıyor müdahale etmedim alıştı cok şükür et de yer köfte de çiğnemeyi seviyor sıvı sulu yemek sevmiyor
Cihangirberna Busra2326 ben herseyi eline veriyorum ama karşısına oturuyorum izliyorum hep onu Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür bebeğinize güvenin