watermelonlove Kızlar biz ev kredisi ödüyoruz önümüzdeki yıl araba almayı planlıyoruz ama kredisiz alamayız ve ev kredimiz devam ediyor olacak aynı taşıt kredisi çekebilir miyiz? Ev kredisi benim üzerime
watermelonlove Faddoli23 ne kredisi ödüyorsunuz? Aylık geliriniz nasıl neye göre veriyorlar. Ben kamu eşim özel sektör çalışanı aylık 3500 komut kredimiz var eğer araba için çekersek tahmini sadece arabaya 7 8 bin gider düşünüyorum aylık bir 10 bin kredi
watermelonlove hum55x Öğretmenim kredi benim üzerime maaş bankamla kredi bankam aynı maaş yatar yatmaz kesiliyor zaten düzenli çok şükür
watermelonlove Nilosunannesi_ bizim tek kredi 3500 komut kredisi eğer araba için çekersek aylık ödemesi 7 8 bin sadece araba olur tahminen
SedaEceAlp Bizimde 4 kredimiz var maalesef eşimin 1 benim 3 onun puanı düşük olduğu için kalanları bana çektirdi 😂😂 toplam 9 bin 500 ödememiz var
watermelonlove SedaEceAlp bu puanı nerden görüyorsunuz geliriniz nedir? Bizim biri konut diğeri taşıt olur çeken kişinin gelirine göre kotası var mı aylık ödemede
SedaEceAlp watermelonlove ben öğretmeni im eşim polis. O kredi çekmek için bankaya başvuru yapınca öğrendi zamanında ödemelerini geç yapmış hep. Ben birini kendi maaş bankamdan çektim diğer 2 si özel bi bankadan. Sadece bordro istediler ve ne kadar para istediğimi sordular 😌
hum55x watermelonlove çekeceğiniz miktarın faiz oranını maaşınız kurtarıyor ise çekebilirisniz, yok sizin kurtarmıyorsa eşiniz çekebilir.
watermelonlove SedaEceAlp bende öğretmenim eşim özel sektör çalışanı tek kredimiz var oda maaş bankamla aynı her ay otomatik banka kesiyor direk
Dilaraaaaaaa watermelonlove kardeşim 4 tane kredi ödüyor çok yüksek krediler çekmedi ama 4 tane şuan aktif