Dilaraaaaaaa Anam bu fiyatlar ne olmuş böyle kışlık alışverisne başladım lcw uçmuş markalarla yarışır olmuş. Dışarı çıkıp bakmadım hiç bu lcw magazadada mi fiyatlar böyle uçuk
eymenzeynep Dilaraaaaaaa mağazalar daha uçuk. Ben bugün oğluma kalın kışlık mont, 2 üst,2 alt,2 tanede altlı üstlü takım aldım kuponla 980 ödedim. Mağazadan alsam rahat 1400 verirdim
Arasbeyinannesi Dilaraaaaaaa dısarısıda öyle ıyduruk bebek magazalarında incecik takımlar 150 tl olmus alsan kısın giydiremezsin mevsimlik lcw den kuponla aldım büyük büyük en azından baya giyer 😂😂😂
2cocukluNur RedFlower_ ahahah aynen bizde geçen kışlık alışverişine gittik bir kışlık elbise buldum kızıma 300 yakındı ikili takım gördüm 270 TL 😂😂😂 şaka gibi fiyatlar
cemreninnannesii RedFlower_ iyi sen yine takım bakmışsın babymall mağazasında bir badi 200 kusur yuh artık napıyo bu badi konuşuyor heralde
Toprak-hira59 RedFlower_ geçen gün bizde gittik alt tarafi ikili alt ust takimlar 299 tl 350 tl bune ya bi kac ay oncesi 80.90 olan kiyafetler ucmus resmen bi karis bebe kiyafeti 350 nedir 😅
Dilaraaaaaaa eymenzeynep benim 3 tane oğlum var hepsine seçtim uygulama üzerinden ayakkabı yok içinde 11 bin tuttu eşim bugün ayakkabı aldı 2 çifte 2,5 bin verdi küçük oglumada daha almadık ne olur böyle bilmiyorum
Dilaraaaaaaa aylaamayorgun orada çocuklarıma uygun etiketli yok 2. Elde eşim izin vermiyor ben istiyorum almak zaten 1 kış giyiyorlar
Dilaraaaaaaa Arasbeyinannesi hahaah bende öyle yaptım valla büyük oğlum mesela 6 yaşında ama kalıbı 7 8 aldım seneyede giysin Allah bilir seneye kaç tl olur 😂
bombacimulayim Dilaraaaaaaa az önce 3 bin yazmıştınız şimdi 2,5 olmuş 😀 indirin indirin biraz daha bilmez değiliz ya bizde Adidas çocuk fiyatlarını
bikerem Dilaraaaaaaa ben de adidas satiyorum( devamli olarak) bu yüzden dikkatimi cekti,ne model peki fiyat cok ucuk geldi de
Dilaraaaaaaa bikerem nerde satıyorsunuz? https://www.hizliresim.com/oqsa7ra Bide 500 tl bir çanta var
melrosee bikerem Adidasın fiyatları ne yazık ki öyle , 1300 e stan smith aldım bende oğluma geçen gün . Siz Adidasın yetkili bayisi misiniz acaba ? Sizde daha mı uygun ?
Merveugurkacay Dilaraaaaaaa ay bende bu gün gezdim hiç bi şey almadan geldim ben mi cimri oldum her şey mi pahalı anlamıyorum 🙄🫣🫣🫣
Littlebird Dilaraaaaaaa illaki fiyat artacak diye geçen kış sonunda bu kış için almıştım kızıma. Alt üst takımları 50 tlye aldım bazılarını lcw. Geçen ben de baktım 250 den aşağıya yok. Bu kadar uçaçağımı tahmin etmedim yoksa daha çok alırdım
Dilaraaaaaaa bombacimulayim yanlislik ile yazdım yanlış olmasın diye düzelttim hanım efendi aşağı resim attım bayana . Bilin zaten siz kimsiniz ben size yalan konuscam ?