Fatmaaaaaaa Kızlar bebekte kepce kulak sorunu yasayan varmı bandaj vs seylerle duzeltılıyor dıyorlar bulgısı olan varmı
Sibel12345 Fatmaaaaaaa benim bebegimde kepceydi kız bebeklerin penye bandanaları varya ondan aldım sadece gece yatarken taktım düzeldi erkek bu arada
Bora_Mom Sibel12345 yaa benimde başta çok kapalıydı kulakları kendi dönmeye başladığından beri sağa sola kulak katlı kalıyor sanki biraz açıldı ama 4.5 ayligiz acaba siz ne zaman takmaya başladınız fayda eder mi şimdiden sonra
Deletedmom378 Sibel12345 kafasını sağa sola çevirirken yüzüne gelmiyor mu benim kızımda kepçe oldu yatarken taktığım an gözüne ağzına geliyor gün içinde uyanıkken takmaya başladım bende
Sibel12345 Bora_Mom 1 yaşına kadar düzeltebiliyorsun biz 2 aylıkken yapmaya başladık su an 3.5 aylık düzeldi çok şükür
Bora_Mom Sibel12345 aa çok sağol canım o zaman hemen bir badana alıp takmaya başlayım bende kepcelesmeden iyice
Sibel12345 Deletedmom378 öyle bir problem yaşamadım ben biraz sıkı bi bandana aldım belki ondan düşmedi