Minnakseven Kızlar kızım sabah uyandigindan beri ateşli 38,5u geçmedi sürekli inip çıkıyo ve omuzdan yukarısı sıcak şimdi de ufak ufak öksürmeye başladı kuzenimin oğlu da çok oksuruyormus acaba böyle bi salgın mi var nedir ne değildir? Başına gelen etraftan duyan var mı doktor gerekir mi?yardımlar için şimdiden teşekkürler
Nursenac Çok geçmiş olsun benim oğlumda daha toparlayamadı 1 hafta oldu tam anlattığınız gibi öksürük ateş. Ben doktora götürdüm soğuk algınlığıymış burnunu temizliyor aferin veriyorum.
Minnakseven Nursenac soğuk algınlığı nasıl oluyor bizimki bebelerden kaptı virüs bence çok geçmiş olsun ben de bugün götüreceğim
almananne 3 aylık kızım maalesef ateşlendi 3 gun önce , öksürük ve halsizlikte var, virüs varmış kanda. 1-2 gun daha bekleyip düşmezse antibiyotik veririz dedi doktor. ben ayaklarına sarımsaklı zeytinyağ sürüp çorap giydiriyorum.
Minnakseven almananne hiç bir işe yaramiyor malesef sadece ateş düşürücü içince uyuyabiliyor 39larda ateş.ama sizinki küçükmüş kızım 27 aylık Allah şifa versin
Nursenac Minnakseven halsiz gözleri kırmızı burnu akıyor bizim gribimizin bebiş hali 😅 doktora götürün yine derim çünkü benbişlerfe çok hızlı ilerliyor. Ben ıhlamur et suyuna çorba falan veriyordum