balliborekkk Sakin yikama. 4 5 aykik gordum ben gorselden ama ilk yapacaginiz sey veterinere gitmek. İlk asilari yapilsin sokaktan geldiyse parazit falan olabilir. Sonra kuru mama ile beslemeye baslayin , cig et sakin vermeyin oda bakteri yapar. Sut midesini bozar maalesef bilinen aksind kediler inek keci sutu falan icemez onlar icin fazla yagli. İslak mamayi arada verin ozellikle kisin az su iciyorlar su destegi acisindab iyi olur. İlk asilari sonrasi kedinizi yine suyla haldir huldur yikamayin. Zaten suan strese girmistir , bilmedigi ortam vesaire birde yikamak iyice strese sokar. Tuyleri icin macun var ondan alip verin , yada balik yagi var hayvanlar icin , ben kedilerimde ve kopeklerimde kullaniyorum (sokaktakiler dahil.) cok bayilmiyor bizimkiler ama gunluk iki uc damla yetiyor , sagliklari icinde iyi. Kum kabi ve kum alin icine sokup iki patisini eseletin genelde tek seferde alisirlar ama bazen takip etmeniz gerekebilir , disari yaparsa eselemeyi tekrarlayin alisacaktir :) yeni dostunuzla mutluluklar dilerim…