Mysons Kızlar 8 ayar altın bilezik vs alan kullanan var mı 14 aylardan farkı sadece fiyatı mı? Yatırımlar olarak bilezik alsam mesela sonr satmak istediğim de değer kaybediyor mu
Akaan Mysons bence ystirimlik dusunuyosan gram altın da alabilirsin yada 22 ayar çünkü diğerleri bzdurunca değer kaybediyo
Mlkbrky Mysons diğer arkadaşların dediği gibi yatırımlık istiyorsan gram bilezik çeyrek bu gruplardan almalısın 8 ayar yarı yarıya değer kaybeder ve kararır. Kuyumcuda çalışıyorum.
Mysons Mlkbrky ama alıp takmak istiyorm mesela kelepçe tarzi bileklik. Çok İşçiliği olmayan bir model Alsam taksam mesela 1 sene sonra satsam yine mi zarar ederim
[silindi] Mysons sen eline ne geçse yavaş yavaş gram veya çeyrek al. Biraz birikince beğendiğin modeli onlarla değiş bence.
Mlkbrky @“Mysons” Mysons takmak istiyorsanız alın illaki zarar olur ama alırsanız 14 alın altın cıkıyor 1 seneye biraz daha kapatmış olur arayı ama tabi tamamen yatırım istiyorsanız dediğim gibi gram alın
Ahmet_22 Mysons 14 ayar falan kesinlikle para etmez biriktir ya düzgün bir şey al takmak istiyorsan takmayacaksan yatırım içinse gram al gitsin
NeSiG Mysons canım yatırım yapmak istersen 22 ayardan başka bişey alma mesela biz yatırım için gram altın yada çeyrek alıyoruz …
Mlkbrky Zehhh işçilik olan herşeyde değer düşer 14 ayar da yarı yarıyaysa 22 ayarda bu oran biraz daha az oluyor tabi uzun vade isterseniz 22 ayar tercih edebilirsiniz
minnosunannesi06 Mysons 8 ayar pişmanlık canim ben 2 adet yuzuk aldim 8 ayar bozdurdugundw beş para etmedi hemen cabukta kararma yapiyor saten kuyumcular da onermiyo 22 ayar tavsiye ederim yatırım icinde gram vs
minnosunannesi06 Mysons 4 gr bir yüzük almistim taşlarını sokmefen saana ne kqdar tutacağını söylemiyor lar o derece hic bulaşma bence 2 yuzugumde çabuk karardı