Esranur1803- Hanımlar 2. Ay aşısı çok ağrılı oldu mu kaç tane vuruluyor tecrübeli anneler paylaşabilir mi
Asafveannesi1 Esranur1803- bizde 4 gün önce olduk çok şükür ne ateş ne kusma oldu aksine uyumayan çocuk aşıdan sonra uymaya başladı
Melekbas Esranur1803- uc tane oldu iki bacaktan ve bir koldan bizi mahvetti iki uc gun uyku sifir surekli aglama krizleri huysuzluk insallah kolay atlatirsiniz herkesin ayni olmuyor
Hacer0306 Maalesef 2-3 gün önce olduk aşımızı şuan hastanede yatıyoruz ,düşmeyen ateş ,kusmadan dolayı 😞
Hacer0306 3 tane aşı yapılıyor ,benim bebeğime ağır geldi ateşi çok fazla yükseldi düşmedi hastanede yatıyoruz
Esranur1803- Hacer0306 ya çok geçmiş olsun kaç tane vurdular bizde perşembe olucaz şimdi den stresini yaşıyorum aşı sonra çok rahatsız olur diye
Hilalyusra 3 tane . Benim bebeğim e ağır geldi ateşi çıktı 38.5 gördüğümde calpol verdim ve sürekli serin tutum vs. Dikkat edeceğiniz 1 gece bekliyor sizi . Uykulu oluyor genelde zaten . 48 saat sonra düzeldi benim kızım. Ama korkma geçici bir süreç serin kanlı ol.
Hilalyusra Esranur1803- hayir canım sakin öyle yapma ateş vücudun savaştığını gösterir. Bırak 38 buçuk ideal gördüğünde cLpol ver hemşire zaten detaylı anlatır
Beyzahh Cuma günü olduk biz , şükür sıkıntılı geçmedi ateşimiz en fazla 37′yi gördü. Ama ben aşıya gitmeden önce parol verdim aşıdam sonrada her 4 saatte calpol verdim. Yarım saate bir ateşini komtrol ettim ve zıbınla durdurdum. Yani bizim ki rahat geçti