Mea4680 Bebegim 1 aylık oldu fakat karnini doyurunca genelde kusuyor. Ve artik basini da hareket ettirmeye basladi yan yatirsam bile başını düz duruma getiriyor. Kusar da bogulur diye cok korkuyorum. Sizler ne yapiyorsunuz bu durumda😪 beşiğinde uyusun istiyorum bu sekilde uyuyamiyorum sürekli aklim orda
Deletedmom0340 Mea4680 canım ben yatağının başucu kısmını yükseltip reflü yatağı gibi yapmıştım. Dene istersen sende
SukranUras Mea4680 reflü yatağı kullanabilirsin ama her emzirmeden sonra kusuyosa çok emiyodur belki ondan olabilir
Buseeozd Mea4680 güvenli uyku yastıkları var yan yatmasını saglayan ondan temin edin istesede dönemez onunla
SelmaYakup Benim de oglum oyleydi cok sukur bisey olmadi canim 9 aylik simdi sık sık kontrol et sadece bisey olmaz Allahın izniyle.
24_06_2019 Mea4680 yatırmadan gazını çıkartın biraz dolaşın ayakta öyle yatırın yastıkla da sırrını destekleyin dönemez
Kumsi Mea4680 bizim doktorumuz yuz üstü yatır en fazla yuzu gözü kusmuk icinde kali demisti. 20 günlükten beri yuz ustu yatiyor ama once takip et bakLim kafasini cevirebiliyor mu benim kizim çeviriyordu
NeclaDefne Mea4680 beşiğine reflu yatağı koyabilirsin. Eğer yoksa sırtına ve karin kısmına yastık koyabilirsin. Ben baş kısmına hiç koymadım gazını çıkartıp öyle uyutuyordum aşırı kusan bir bebeğim vardı benim de.
Sibel12345 Mea4680 gazını alamıyor olabilirsin gaz doluyorsa direk mideyi sıkıştırıp kusar bide emzirdiktem emen sonra yatırma kucağında uyuyorsa bırak az uyusun