KbraYavz Merhaba akşam misafirim vardı. İçlerinden biri sanırsam regl olmuştu gittiklerin de açık gri koltuğunun 3 yerinde kan vardı.. Ilık suya Arap sabunu ve çamaşır suyu koyup süngerin yeşil kısmı ile iyice sildim ama çıkmıyor.. Lütfen biri fikir versin 😭
N54esrin KbraYavz beyaz sirke alın içine bulaşık tabletini sıcak suyla eritin bu karışımla çıkmayan leke olmaz
damla- KbraYavz regl kanı diye özellikle neden belirttin ki? Regl kanı olunca temizlemesi daha mı farklı oluyor?
Demeteymenim Bulaşik makinesi tableti eritip o suyla silmeyi bi deneyin isterseniz beyaz halım var o şekilde çok leke geçirdim inşallah çikar 🤗
N54esrin damla- şimdi bi çoçuğun elindeki çikolatayı koltuğa sürmesi var şipşak bulaşık deterjanıyla çıkabilicek hatta ıslak mendille çıkabilicek bi leke bide gelen misafirin kanıvar ve kan lekesi zor çıkar belirtmesinde niye bu kadar sorun gördünüz anlamadım
KbraYavz N54esrin Valla açıkçası normal kesik kanı ile onun farklı olacağını düşünüyorum o nedenle o şekilde sordum ben 🤷🏻♀️