Elifadacakmak Kızlar bebeğime biogaia kullanıyoruz ama etki etmedi aşırı derecede sancısı var . Doktoru biagaia ile birlikte zincoyu önerdi . Hemen etki eder mi bizim için önemli olan Hızlıca etki etmesi
Dln Elifadacakmak ben 3.aya kadar ikisni beraber kullandim.3.aydan sonra ters etki etti.zincoyu verdikce gazini cikaramadi.kestim zincoyu rahatladi
Ataalp2 Elifadacakmak canım zinco kullandık bızde etki etmedım doktorum bitkisel nurde harveys isimli bi şurup verdi çok etkili gazını çıkarıyor kaka yapmadığı zaman verıyorum hemen kakasını yapıyo öneririm ama yıne de doktoruna sor
24_06_2019 Elifadacakmak biogaia 10 günde felan etki ediyor. Ve her gün aynı saatte vermeniz önemli. Bol bol masaj yapın. Günlük Rezene için. İçebilirseniz de kimyon çayı
Elifadacakmak Ataalp2 ne yapacağımızı şaşırdık valla canım bize hemen etki edecek bi gaz damlası lazım
Burakckdrmz Biogaia kabız yapıyor arkadaşımda kullandı biz memnun kalmadık sonra doktprumuz zinco verdi o çok rahatlattı zaten içindeki yağ sayesinde de kolaylıkla kakasını da yapınca rahatlıyor bebekler bu arada bebegim 4,5aylık cok nadir kullanıyorum damlasını
YDM Elifadacakmak Biogai bilmem kullanmadım çünki zinco kolik bebeğe etki etmiyor şahsen bize bi fayda olmadı . Ama damla konusunda söyle bişi diyeyim bebekten bebeğe değişiyor bize iyi gelmedi ama size iyi gelebilir bünye farklı çünki