HsynKbra Selamun aleyküm kardeşler. 16 günlük bebişim var. Emzirmeye başladığımda diğer göğsümden süt geliyor pompa koyuyordum bıraktım. Havlu koyuyorum emzirirken ama bu durum hep devam ediyor mu yoksa geçiyor mu?
ervakusunannesi HsynKbra göğüs pedi kullanın daha rahat edersiniz hem gün içinde de akma oluyor onu da engeller
arascinar3475 HsynKbra geciyor. Gogus pedi tavsiye etmem memeye yapisiyor bebis onu yutmak zorunda kaliyor gece farketmessinz belki uykulu halde falan
Asym33 HsynKbra Canım mutlaka sağ koy boşa gitmesin ozamanlar benimde öyle bebeğim 3. Ayına geldiğinde sütüm kesildi resmen emzirmiyorum mama içiyoruz şimdiki aklım olsaydı ozamanlar sürekli sağar koyardim
Begummm95 Merhabalar biz 54 günlüğüz hala devam ediyor birinden emzirrke. Diğerinden akması , tavsiyem göğüz pedi kullanın çok rahat edersinz , ben kullanıyorm
Arden_ Süt aktığında parmağınızla göğüs ucuna hafif baskı uygularsanız akması duracaktır ilk aylarda süt fazla salgılandığı ve bebek az süt içtiği için göğüs dolu oluyor sonra süt azalmaya başlayınca duracaktır bu şekilde akması
Ysgl26 Azalıyor canım bi süre sonra o akma.. ha 5 saat emzrmezsen sağmazsan şakır şakır akar o ayrı :)
Mel93 6 buçuk aylığız hala devam ediyor bu durum. Sütünüz fazla ise devam eder. Ama 4. Ayda fln göğüsler terbiye olunca daha rahat oluyor aksa da uzun sürmüyor.
Deletedmom_875 Mochi takabilirsiniz akan memeye, onu istemezseniz avuç içinizle meme ucunu ovalayin süt geri gider