edep_ya_hu_edep1 Merhaba kızlar öncelikle. Kızım 15 aylık daha önce külot bez hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum kızım için. Kullanipta memnun kalan varmi tuvaletini yaptığı zaman yan tarafa taşırır mi ? Kısaca bilgi ve öneride bulunurmusunuz.
TugbAlperen edep_ya_hu_edep1 oğlum 23 aylık öbür bezden daha çok taşıyordu külot beze geçeli rahatım sleepy ve Molfix kullandık sleepy i daha çok sevdim
Busramaden edep_ya_hu_edep1 18 aylık oglum suan yaklasık 4 aydır kullanıyoruz acayıp rahatlık asla tasma sızdırma yapmıyo keske ılk yurumeye basladıgnda (10 ) alsaymısım dıyorum
Asl90 edep_ya_hu_edep1 ben kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum. Çırtlı bezde taşma oluyordu sıkı bağlanmayınca özellikle geceleri ama külot bezde hiç sorun yaşamadım bel kısmıda esnek olduğu için bebek daha konforlu oluyor bence. Molfix biraz iz yapmıştı. Sleepy kullanıyorum şimdilik baby turcoyuda deniyeceğim cırtlı bezinden memnun kalmıştım
Beril81tuba edep_ya_hu_edep1 ben uzun süredir kullanıyorum en güzeli primanın külot bezi bir de goon marka külot bezinden memnunuz🌺çok rahatlık bence
edep_ya_hu_edep1 Rumeysa61 Bende baby turconun bezini kullandım da , şuan külot beze geçmek istiyorum umarım memnun kalırım bebisiniz kaç yaşından beri kullandiniz
Rumeysa61 edep_ya_hu_edep1 altı aylık kızım 5 ayında kullandım internetten almıştım çok rahat ya bu ara bezlenirken zorlanıyorum yine onu alıcam 🥰