Momomom Ya ne dişmiş arkadaş 3 dişi çıkmıştı (10aylık) zordu ama bu üst dişler bizi mahvetti ne uyku kaldı ne hal kaldı . Tetagil , agrı kesici ilaçlar soguk uygulama hiç biri fayda etmiyor. Zeytinyağına karanfilde koyup sürdüm ama çıkmadı hala
Birkedibirbebekkkk Momomom benimde oglum 15 aylik 8 disi vardi. Suan tam 6 tane birden diş çıkarıyor.. azı dişleri köpek disleri hepsi birden çıkıyor. Sabaha kadar 45 dk da bir aglayarak uyaniyor. Butun gün mizmizlaniyor agzina bir lokma gida sokmuyor. Esimde bende ölü gbiyiz evde yorgunluktan. Sizi o kadar iyi anliyorum ki.. bir an once cikarlar insallah onlarda kurtulur bizde rahatlariz ☺️🙏
Momomom Birkedibirbebekkkk Allah yardımcınız olsun canım şimdi nasıl bizimki çıkardı o gün ama hala çok mızmız
Birkedibirbebekkkk Momomom 2 tanesi cikti ama 4 tanesi patladi patlicak uclari gorunmius ama huysuz dgilde uykusu cok cok kotum her gece uyanip uyumuyor defalarca kalkiyorum 7-8 kere her saat basi.
Birkedibirbebekkkk Momomom bu sabah 07.45 te uyandik. Gece de 2 saat uyumaya basladi. Sanirim bu donemi yavas yavas atlatiyoruz. Yani insallah 😁