HanifeKayaBulut Doktor bna 1 hafta sonrası dikişlerinigöstermek için gelirsin dedi ama korkuyorum normal doğum sonrası kacncü gün kontrole gittiniz ve nasl muayene ediyolar
Reckless HanifeKayaBulut 50 gün sonra gittim ben🤔 O zamanlar kafam beynim yerinde değildi tam hatırlamıyorum ama sanırım alttan cihazla muayene etmişti 😁
Mdndncztrk HanifeKayaBulut Doğumdan sonra sabah hem dikişe hem ultrasonda Rahime bakıldı bende sonra bi ay sonrası içim randevu vermişti
ozgevolkan HanifeKayaBulut 40m çıktı doktor çağırdı Fransa da yaşıyorum yine alttam muayene etti çok korktum ama sadece baktı dikişlerin düşmüş iyi dedi ama hala ara ara idrar da yanma var
Deleted2 HanifeKayaBulut ya yorumları okuyunca benim doktor neden öyle yaptı ki diyorum bir hafta sonra gel dedi alttan muayene etti tekrar sonra ultrasonla baktı alttan muayene edeceğini bilmiyordum canım acımıştı 😔
Gozdekal Bir hafta sonra dikişlerin durumuna bakılıyor bir de ultrasonla dıştan bakılıyor rahim toparlanmışmı diye. Yani iç bölgeye herhangi birşeyle bakmıyorlar.
MerveKya Doğumdan 4 gün sonra gittim alttan hemen sadece öyle dikişlerime baktı ultrasonlarda kontrol etti karnımdan, 40 çıkınca tekrar gel dedi 27sinde gidicem bu ay
Ahmedinannesi HanifeKayaBulut bir hafta sonra kontrole gittim canım,çatalda kontrol etti doktorum.benim içtede dikişlerim olduğu için çatı kontrolü yapar gibi parmaklarıyla kontrol etti..sandığım gibi bir acı olmadı ama🤗
Prensesannesiii HanifeKayaBulut 20 gün oldu dpğum yapalı her hafta bakılıyo benm tıtmadı dikişlerm bir daha dikildi yine tutmadı ölrcr krndi toparlasın diye bekliyorlar hm vajinal us hemde karından bakıldı temşz mi diye dikişlerede normal bakıyo ama korkulcak bişr yok canm ben o kadar şryi hiç durmadm bile