Gunes46 Kızlar 10 oluyor oğlum sünnet olalı yarın tatile gidicez denize girmesinde bişey olurmu acaba
Demetbulut Gunes46 oğlum sünnet olduğunda 3. G0n denize sokmamızı önerdi.. Imdan sonrada girdik bi sıkıntı olmadı.. İçim rahat etsin dersen doktorunuzşa irtibata geçin
deniiiza Gunes46 benim oglumda ctesi sumnet olcak. Doktor özellikle denize goturmemizi önerdi bize cabuk iyilesmesi açısından siz de danışın bi yine de doktorunuza
AngelMotherr Gunes46 mayo takarsan birsey olmaz ya bilmiyorum ki su geçirmiyor ise gir olmaz ya 10 gün bilemedim ki doktorunu ara istersen 🥴
Gunes46 AngelMotherr bilmiyorum ki canım doktorumiza sordum açık yara yanar dedi sadece bende anlamadım duzgun bişey demdi
AngelMotherr Gunes46 ertele canım haftaya git tuzlu su sonuçta keyif için gidip problemli dönme valla gitme bence
Cihangiriinannesii Gunes46 E düzgün bir şey demiş işte açık yara yanar demiş daha ne desin doktor. Doktorun yapma dediğine burdakiler yap dese yapacak mısınız yani
Gunes46 AngelMotherr esim izin almış benden habersiz spriz olsun diye başkada izni yok bidahada gidemeyiz. O yüzden sormuştum hiç olmazsa girdirmem aşırı derece öyle suyla oynasinda bilmiyorum csnim
Gunes46 deniiiza danıştım ama bişey demedi kuzum yakar dedi sadece git veya gitme demedi . araştırdım 10 günden sonra girelbilir diye prf bir doktor
cagankusunannesiii Gunes46 oğlum sünnet olduğunda doktorumuza özellikle sorduk 1 hafta sonra memleketimize gidicez denize sokabilir miyiz diye tabi ki sokun iyi gelir bile demişti soktuk da hiç bişey olmadı
Deletedmom_105 Gunes46 bezli bebekler hemen sünnet acısını atlatıyor..10 gün olmuş, birşey olmaz zannımca…yinede dr a danışın