gibicibicis Anneler ben şimdi 27 yaşındayım 28den gün alıyorum cildimde herhangi bir sorun yok çizgi oluşumu yok yüzüme temizlik odaklı bakıyorum ve günlük nemlendirici + güneş kremi kullanıyorum acaba yaştan dolayı 30 yaşa uygun bi krem mi alsam (en düşük 30a göre var) yoksa nemlendiriciden devam mı etsem ileri ki yaşlar için yani ileride oluşacak çöküm için hangisi daha iyi olur ?
Duyulurum gibicibicis 29 yaşındayım ben L’Oreal 30+ kullanıyorum. Hafif kazayaklarim ve hafif gülme cizgim var. 6 aydır kullanıyorum düzenli. Kırışıklarda bir değişiklik gözlemlemedim ama krem güzel, kuru bir cildim var temizleyip kremi uygulayinca oldukça duru bir görüntü oluşturuyor
Gizemlim gibicibicis bende 29 yasindayim 30+ olan kremlere baslamak istiyorum artik. Cildim cok hassas oldugu icin ne alacagimi bilemedim. Ama goz cevresi icin krem kullaniyorum onu ihmal etmeyin ilk kirismaya baslayan o bolgeler oluyor cunku😀
Almilasmommy gibicibicis C vitamini ve hyaluronik asidi cilt bakımınıza ekleyerek çizgilenme oluşumunu engelleyebilirsiniz. Göz altı içinde retinol içeren bir krem kullanabilirsiniz çizgilenme önlemi amaçlı. Tabi yine temizleme jeli, güneş kremi ve nemlendiriciye devam 👍🏼
Rez gibicibicis 32 yaşımdayım nemlendirici niyetine sürekli gece gündüz güneş kremi kullanırım skincode diye çok Seviyorum onun dışında alnımdaki çizgiler ve kaş aramdaki çizgi beni son bir yıldır rahatsız ediyordu geçmedi de çünkü çok mimik yapan biriyim botoks yaptım alnıma beni götürür bi iki yıl şimdiden önlem almam Lazmdı 😅
gibicibicis Duyulurum yaa harikasınız hiç cevap gelmicek sanmıştım :) bende loreali merak ediyodum tam cevap oldu sizce normal nemlendirici mi alayım 30 yaş mı
Duyulurum gibicibicis kayınvalidem uzun yıllar kozmetik sektöründe çalışmış. Yaşlanma karşıtı kreme ne kadar erken başlarsan o kadar iyi demişti bana. Kendisi 55 falan ama 45′ten küçük görünüyor. Bence siz de başlayın ama bütçeniz yeterliyse L’Orealden daha iyi bir şey bakmanızı tavsiye ederim :)
gibicibicis Gizemlim göz kremi hiç kullanmadım siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz indirim varken almak istiyorum :)
Deletedmom_22 Gizemlim +1 👍🏿 bende onun nemlendiricisini almıştım geçen , kuru ciltler için güzel bir krem , uzun süre nemli kalıyormuş tam aradığımı bulmuşum ya. Clinique nin nemlendiriciden başka daha neyini kullanıyorsunuz ? Başka şeylerinden denedinizmi acaba
Almilasmommy gibicibicis la Roche Posay ürünlerine bakın, vichy veya the ordinary olabilir. Daha uygun fiyatlı olarakta the purest ürünlerine bakabilirsiniz.
Furug Ya bu krem işleri bana neden Faso fiso geliyor🤭 zamanı gelince botoks küçük müdahaleler yaptırıcam hiç o her gün kullanma istikrarı bende yok
Duyulurum Furug cildiniz ihtiyaç duymayacak kadar iyi durumda demek ki :) kendimi bildim bileli cildim nemlendirilmek istiyor. Kırışıklık ayrı bir konu tabi onu yasayıp göreceğiz :)
gibicibicis Furug ben çok seviyorum kalkar kalkmaz bide yatmadan önce uğraşıyorum hatta bu akşamdan itibaren çift aşamalı temizlik yapcam çok hoşuma gidiyor yaşlanıcaz tabiki ama az mı olcak çok mu etkileri var mı gelecekte görücem artık 😅
Gizemlim Deletedmom_22 yok canim sadece goz kremini denedim goz altimda morluklar oldugu icin iyi bir urun olsun istemistim uzun suredir kullaniyorum ve faydasini gördum. Diger urunleride guzeldir ama tahminimce🤩
Furug Duyulurum ya yüz İçin kırışıklık vs için diyorum yoksa cildime bende kullanıyorum ama kırışıklık yok etme leke tedavisi falan çok kullandım bir sonuç almadım hiç
Deletedmom_22 Gizemlim teşekkür ederim , bi denemek istiyorum başka ürünlerinden de , ama nemlendiriciden çok memnun kaldım 🤭