Tosunumalparslan 4 aylık bebegimin kafasi bugün darbe aldi bingildagi resmen çöktü agladi sonra sustu 1 saat sonra da çöken bıngıldak geri eski haline döndü çok korkuyorum beynine bi zarari olur mu basina gelen var mi cok tedirgin bi o kadar sinirliyim nolur bakin
Busragokceberra Tosunumalparslan Direk acile götürün sizi korkutmak istemem bir yakınım bir çocuğun kafasına oyuncakla vurmasindan sonra biraz ağlayıp susuyor, akşam gözleri kayıyor hastahaneye zor yetiştiriyorlar beyin kanaması geçiriyor yıllarca uğraştılar gelişimi hep geriden geldi çok şükür şimdi iyi
Katya Tosunumalparslan nasıl hala doktora götürmedin? Acile gitmelisin hemen beyin bu ihmale gelir mi ya
berenkus_ Tosunumalparslan randevu falan bekleme acile git doktorunuz eger iyi olsaydı zaten randevu olmadan direk alirdi bu durum 3 gun sonra bakılacak bise mi
Tosunumalparslan Cagan-Atam göturdum ama hiç bisey anlamadılar bisey yok dediler ama güvenmiyorum burda iyi doktorlar çok nadir
Cagan-Atam Tosunumalparslan Allah aşkına ya bazen bu doktorları boşuna hırpalamıyorlar söz konusu küçücük bebek nasıl bukadar vurdum duymaz olabiliyorlar. Randevunuzu beklemeyin direk gidin kendi doktorunuza geri çeviremezler
Tosunumalparslan Gul-42 arabaya çarptı kayinpederim su an gayet normal omce bi çökük oldu sonra düzeldi
Gul-42 Tosunumalparslan ya orası normaldede çökuk duruyor canım kac aylıktı suan doktorum orası cok korunaklı bır yer demıştı
Busragokceberra Tosunumalparslan Çok önemli bir konu bu ben bunu duyduğumdan beri fobim oldu bıngıldak ne zaman kapandı o zaman rahatladım
Tosunumalparslan Archmomm yarin götürecem artik su an uyyor başında nobetteyim uyutmak istemedim ama uyya kaldi yavrum
Tosunumalparslan nkbi4141 kayinpederim benden alırken arabadan arabanin tavanina vurdu cok asiri sert degildi ama vurdu ve çöktü sonra 1 saat içinde geri düzeldi
Archmomm Tosunumalparslan çok geçmiş olsun canım insallah hiç birseyi yoktur . Ama tabi içini rahatlatman lazım şansa bırakılmaz sonuçta 🙏🏻 Bize de haber ver 💜