Gndminci Merhaba bebeğim 5,5 aylık ve mama içmiyor pekmez ile tatlandırsam sorun olur mu acaba, bu konuda bilgisi olan var mı?
GULCE02 Gndminci alerji mamasıysa evet tatlandırqbilirsin ama eğer normal mamaysa zaten tatlı birşey koyma biberonlamı içmiyor kaşıkla yada şırıngayla de ne istersen bi
CanannnD GULCE02 Gndminci Diş için erken değil diş de olabilir aslında bi kontrol edin bizim kuzu 6 ayına girmeden çıkarmıştı ilk dişini. Ama ek gıda da etkilemiş olabilir kaşık maması falan deneyebilirsiniz gündüzleri
Mrv_cnl Gndminci atak + diş = huysuz yarım saat uyuyan ve mama içmek istemeyen besek demek , herşey normal endişe ğ . Uyku arasında içirin yada acıkmasını bekleyin gerçekten açsa içer
Gndminci GULCE02 Bu ara içmek istemiyor anlam veremedim ek gıda ya başladım ondan kaynaklı olabilir, sadece gece içiyor onun dışında içmek istiyor.
Gndminci GULCE02 Kaşıkla denedim de aşırı zor oluyo uyumaya yakın veriyorum mamayı. Bakalım umarım atlatırız bunu da bir şekilde. Meme reddi yaşamıştım onu anlatamamıştım :/
Gamze5197 Benim bebeğimde uykuda içiyordu ama bu aralar uykuda da istemiyor yardımlara basladik 5 aylik