kivirciginannesi Kızlar sabahtan suyu değiştiriyorum akşama su da göz gözü görmüyor, 4 balık içinde, aşırı bıktım motorda var. Günlük değişir mi su ya? Eskiden de bakmıştım Ayda 1 değişsem su kirlenmiyor du 😕
Mihrimahim16 Motoru değiştirmende fay da var küçük geliyor da olabilir ? Mavi damla kullanıyor musun ?
kivirciginannesi Mihrimahim16 motorumuz 2 tane hem iç hem dış yeni alındı, damlası-tuzu her şeyi tam aşırı eziyet oluyor 30 lt. değiştirene kadar canım çıkıyor ya çok pişmanım aldığımıza😞
Mihrimahim16 kivirciginannesi Bizde 450 litrelik akvaryum var motoru iyi olduğu için hiç suyunu değiştirmedik suyu hep berrak ve temiz…bence sizin motorda sıkıntı var 🙄
kivirciginannesi SunnyG çok sağolun atarım tabi ama şuan temizledim şimdi temiz sabaha mahfolmuş olur öyle atayım
Gks-esr20 Yemlemeyi elle yapıyorsanız ondan da olabilir.bizimse öyle oluyordu sonra otomatik yemleme makinesi aldık baya rahatladık hem yemleme derdimiz kalmadı hemde suyumuz tertemiz artık 1 ay boyunca kafamız rahat ediyor