Bihteeeer Kızlar bebeğim kendi kendine oynuyor arada yanıma geliyo yavrum inanın onu kaldıracak halim yok altına zor baktım çok vicdan azabı duyuyorum onunla ilgilenemediğim için siz neler yapıyorsunuz hastayken bebişlerinizle
Birdunyabircennetannesi Bihteeeer Öyle deme canım dinlen bol bol ve bir an önce toparlan. Anneyiz ama robot değiliz bizde insanız hasta olmuşsun çok normal şuan ilgilenememen biri ilgileniyorsa tadını çıkar ve dinlen dediğim gibi bir an önce toparlan yorma kendini geçmiş olsun
Deletedmom_62 Bihteeeer kiyamam kuzum benim ya😢 rabbim bebeğinin hatrına bir an önce şifa versin canım 🤲
Bihteeeer Duyulurum çok sağolun ıshalim karnım çok ağrıyor üşüyorum midem bulanıyor gerçekten biz anneler hasta olmayalım ya
SetenayCo Bihteeeer Pazartesi günü aynı şikayetlerle annemi doktora götürdük, barsak enfeksiyonu çıktı. Eğer imkanınız varsa doktora görünün, antibiyotiksiz geçmez bu hastalık. Salgın gibi bir şey var sanırım. Çok çok geçmişler olsun sevgili anne🌺
Bihteeeer SetenayCo çok sağolun geceye doğru geçmezse giderim adım atacak halim yok canım muhtemelen banada öyle derler