Balbebeginannesiiii Kizlar kizim 8 ay 23 gunluk kilosu 7900 boyu 69 cm gecen aydan bu zmana hic uzamamis demiri gecen ay 4.3 tu bu ay 3 e dusmus ilaci artirdigimiz halde kanida 9.9 a dusmus boy uzamasini etkiliyormus demir dusuklugu yasayan var mi neler yaotiniz _
Mavis34 Balbebeginannesiiii bizde hemotoloji takımıyız demir düşüklüğünden 3 aydır kilosuda boyuda hic artmıyor. Sidefer kullanıyorduk günde 3 kez ama çok hafif bir artık oldi hemotoloji doktoru her ilaç her çocuğa yaramaz dedi geçen ay ferrum a geçtik bu ay daha iyi artık oldu değerlerinde ama boyda kiloda değişim.olmadi yinede
NSZA2020 Balbebeginannesiiii keçi boynuzu pekmezi ve limon kürü yapıyorum ben kızıma 21 aylık kendimede hamileyken yapmıştım demirim yükselmişti
Balkupummm Balbebeginannesiiii 2 bucuk yasinda oglumunda demiri 6 cikmisti hic yemek yemiyor ferruma basladik 2. Sisedeyiz ama istahinda falan bi degisiklik yok tekrar tahlil yaptiricaz yemeklerden sebzelerden daha iyi alir vitamini ama oglum asla bisey yemiyor bende sasirmis durumdayim
Htcyalmanci-0519 Balbebeginannesiiii Demir düşüklüğü yaşamadım çok şükür ama ben hergün bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi veriyordum ilacı düzenli kullanamadım ben ama geçen gün 1 yaş kontrolüne götürdüm çok şükür bir sıkıntı çıkmadı iyi dedi doktor pekmez çok etkili sabah kahvaltı da veriyorum
Balbebeginannesiiii Mavis34 2 ay sonra akdeniz anemisi arastiricaz dedi doktorumuz ama boyuda kilosuda cok az 😔
Balbebeginannesiiii NSZA2020 nasil yapiyosunuz acaba bende dut pekmezi var yesil mercimek badem kuzu cigeri bildiklerim
Balbebeginannesiiii Balkupummm bende kuzu cigeri aldim insallah yer dut pekmezi var badem yesil mercimek ama demir dusuk oldugu icin istahida yok😔
Balbebeginannesiiii Htcyalmanci-0519 hazir mi aldiniz pekmezi sekersiz mi bende de dut pekmezi var ise yarar mi acaba
Htcyalmanci-0519 Balbebeginannesiiii Balbebeginannesiiii yok hazır değil tanıdığımız var kendi kaynatıyor her sene söylüyoruz alıyoruz dut pekmezi hakkında bir fikrim yok ama karadut da öneririm bir çay kaşığı verebilirsin günlük ben kullandım işe yarar ama pekmez daha etkili
Htcyalmanci-0519 Balbebeginannesiiii zaten doğal pekmezler şekersiz olur imkanınız varsa bulmaya çalışın
Htcyalmanci-0519 Balbebeginannesiiii bu arada Demir düşüklüğü iştahsızlıkta yapar bir an önce verin bir de direk pekmezi doğrudan vermeyin muhallebi tarzında yoğurdun içine ya da kaşık mamalarının içine koyun
Winnithepooh Balbebeginannesiiii merhaba 3 yasine aoglum geçen hastaneye rutin kontrole gttik demir depoları bomboş ilaç vermedin mi dedi doktor 4.89 çıkmış değer ilaç verdi vitamin verdi ki herşeyi yiyen çocuk asla ayırt etmez yemek şaşırdım olana bende
Balbebeginannesiiii Winnithepooh valla bende anlamadim annesutu aliyo kizim herseyi yiyorum ve onada vermeye calisiyrm
Balbebeginannesiiii Htcyalmanci-0519 ben badem ceviz findik rendeliyorum icine pekmez katiyorum oyle vermeye calisiyorum
Mavis34 Balbebeginannesiiii benimkide 10 aylık oldu 3 aydır 7600 ve 70 cm de takılı kaldı. Benum demirim gayet iyi ama bebeğinin depoları bomboş hicmi anne sütünden almiyor sasirdim bende
Balbebeginannesiiii Mavis34 ekgida yemiyomu hic ven oyunla falan vermeye calisiyorum yararli seylerden
Mavis34 Balbebeginannesiiii ağzını kapatıp hic birseyi istemiyor gündemdeysek mama kavanozu kadarvtoplamda anca yiyordur. Bende herşeyden lokmada olsa alsın diye çeşit çeşit yapiyorum
Balbebeginannesiiii Mavis34 insallah duzelirler simdi doktoumiz cinko surubu verdi istahini acar dedi eger duzelme olursa yazarim sizede