Mrysmg 2 3 gündür ara sıra midem bulanıyor bebegim 2.5 aylık hala regl olmadım 1 2 kez kaza oldu korkuyorum gebelikten test yapmaya yemiyor yapayim mi biraz bekleyimi sizce devam ediyor mu bulanti diye
aylizinannesiii Mrysmg test yapsanız rahatlarsıniz ama üşütmüşte olabilirsiniz 2.5 aylık doğumdan sonra düzensizlik çok normal 😍
Mrysmg aylizinannesiii bilemiyorum ya vücudumu sağlık konusunda tanırım ve midem bulanmaz yanar o yüzden endişeliyim bilemiyorum . Bu gebeligimi de hemen anlamıştım hemen belirti gösterdi ve duygusql anlamda da belli etti ruya vs
aylizinannesiii Mrysmg ben bu ay 6 gün geciktim ama birde bana sorun mide bulantısı baş dönmesi vücutta terleme vs. Regl oldum yedinci gün meğerse psikolojikmiş belki sizinde öyledir
Mrysmg aylizinannesiii yok ya şimdi başka belirtiler de var gebelikle ilgisi yok diye düşünüyorum. Mide bulantısı vardi sadece şimdi çarpıntım var ellerim titriyor halsizim kollarim tutmuyor göğsümde baskı var gibi ağrıyor iyi degilim yani astımım var ama astım böyle değil bilmiyorum esim burda olsa acile giderim ama yok bebekle de zor