SeninAnnenBirMelektiYavrm Bir kaç haftadır deniz cok güzel sıcacık dün gittik. Bütün yaz buz gibiydi zor girdik hep. Anca ısınmış gitmek isteyenler varsa tam zamani. Ege bölgesinde yaşıyorum. Artık kalabalıkta olmuyor pek çıkın çıkın gelin ☺️
ipekkizimmm SeninAnnenBirMelektiYavrm 🥺🥺🥺 acaba o gunleri gorebilecek miyim. o kadar seviyorum ki oralari. kucukken altinoluga dayimin yazligina giderken baslayan ege askim benimle birlikte buyudu. en son 2019da gitmistim. esimin ailesi canakkalede yasiyo gecen sene de oraya gitmistik. ama bu sene birakin baska bi sehri baska bi semt bile goremedim. cok sıkılıyorum 😔 siz hangi sehirdesiniz? oralarin muhabbetini yapmak bile iyi geliyo bana
balliborekkk SeninAnnenBirMelektiYavrm izmirdeyim daha gidemedim kizim yanmıştı bayramda gidemedik bunu duyduğum iyi oldu İnşallah gideriz bizde bu hafta 🥰
SeninAnnenBirMelektiYavrm ipekkizimmm edremitte yaşıyorum ben canım denize Altınoluğa gidiyoruz biraz dalgalıydi ama sıcacıktı
Deletedmom5284 Bizde yeni geldik aydın izmir ve bodrumda su çok güzeldi özellikle bodrumda sıcacıktı su 😍 belki eylül ortası bir daha kaçarız 😅
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom5284 valla durum varsa kaçın tabi ☺️ bodrumunda evet suyu sıcacık oluyor çok güzel. Ben soğuk sevmiyorum. Geçen sene bozcaadaya gittik Eylül ortası. Aman Allah ım buzlu su resmen giremedik 😂
Noname21 SeninAnnenBirMelektiYavrm bizde oraya gideceğiz çalış plajına 7 km kalacağımız villa. Coxukla aktivite onerir misiniz. Yani sıkılsın istemem . Oyun alanları vs internetten baktim bulamadım bir sey sikilmayalim 😀
SeninAnnenBirMelektiYavrm Noname21 valla bi kere gittim o zaman da çocuk yoktu 😄 bilemiyorum canım o yüzden
Deletedmom5284 SeninAnnenBirMelektiYavrm çoluk yok çocuk yok sevgiliydik o zaman öyle bi gittik geldik şimdi olsa nerdeee 😂😂