Sevilayberen Busrabsr gözlerde küçülme yok ama cok keyifsiz. Özellikle alın ve kafa bölgesi daha cok ates yapıyor dişten dolayımı böyle oluyor acaba
Busrabsr Sevilayberen bizimkide hem keyifsiz hem sorti hem anli hemde halsizlik gozleri kuculdu ates icin calpol veriyormusunzi
aylizinannesiii Busrabsr bizdede bişey yoktu gözleri küçüldü ateşi çıktı yinede kontrole götürdüm ve boğazları inanılmaz kizarik enfeksiyon olmuş dedi doktor dis 37 üstü ateş yapmaz ki sağlık ocağına götür yarın sabahtan yakında varsa kontrol ettir bence
Busrabsr aylizinannesiii yaa biraz bizim ki eksik cikartiyor galiba trendyoldan aldik 37 yi gordu sabah 36.736.8 fln cikartyiordu ama eksik cikartiyor bi kac rqkam
aylizinannesiii Busrabsr 36.8 normal hafif ince giydirin elini yüzünü yıkayın su icirin bol bol kaç aylık bebisiniz
aylizinannesiii Busrabsr biraz takipte kalın alnı ve vücudu atesliyse ayakları ve elleri soğuksa ateşi çıkıyor demektir bir doktora götürün üşütmüş olabilir 😍
Bebeto_Be Bizde tam 8ay 22günlüğüz ve bugün ateşimiz var 38 sürekli duş aldırıyorum 1defa calpol verdim bir defa fitil verdim olmadı acile götüreceğim diş diye düşünüyorum ama 2-3defada büyük tuvalarinei yaptı o düşündürüyo
Busrabsr Bebeto_Be ya ben dun klimaya cok tuttum arabada terliyken bide dondurma yediydim gece ondanmi diste patladi ondanmi bilmiyorum bugun 2 kere calpol verdim dusmedi anli asiri atesli napcam bilmiyorum artik yarin gotururm gecede versem calpol sorun olurmuji 3 tane birden