cupacakes 19 aylık olacak kahvaltıdan bıktı . Yumurta zaten yok hayatımızda pankek vs de bile anlıyor yemiyor . Zeytin domates yerdi sıkıldı onlardan . Acaba sabahları çorba mi versem diyorum . Bizim gibi kahvaltı yapmayan bebek anneleri yardım
Ummahan250820 cupacakes 1 yaşında kızım var kahvaltı yapmıyor son zamanlarda bende arada cicibebeyi ufalıyorum içine meyve rendeliyorum yoğurt pekmez ceviz katıyorum yiyor
Yerfistigininannesi cupacakes dereotlu peynirli bi krep yapsanız kizim seviyo onu menemen olabilir tahin pekmez corbada iyide ondan da bikarlar
eylul19 cupacakes yulaflı ezmelı Meyvelı yada avokadolu bır tabak hazırlayabılırsjnız.ıcıne cevız pekmez koyarak
cupacakes Ummahan250820 bende deneyeyim cici bebe vermiyorum ama yapacak bisi yok. Hiç bisi yemiyor yoksa
Melekanne91 cupacakes mama tarzi biseyler yiyor mu.mesela ben yemediginde 4 tane bebe biskuvisini eziyorm az suyla islatip icine 1 yumurta sarisi az ceviz rendesi 1 tatli kasigi labne karistiriyorm bu 1. Tarif.2. Yine pirinc unu pisiriyorm icine 5 bebe biskuvisi 1 olcek formul mama 1 cay kasig9 labne bu 2. Birde ari mamanin kahvalti olan var balli falan onu bazen.ama ara ara bunlar yemezse sayet.corba verseniz icinde yumurtali biseanca yogurt corbasi var.
cupacakes Melekanne91 mama tarzı hiç vermedim normal kahvaltı alışsın dedim ama sıkıldı denicem mecburen çok teşekkür ederim
RuzgarMommys Ben kendime geçen yulaf ezmesi pişirdim içine kuruyemiş muz pekmez tahin bal karıştırdım oğlumla beraber yedik çok sevdi Bence deneyin sizde Benim oğlumda her gün kahvaltı yumurta klasik bıkmışı iyi oldu
Melekanne91 cupacakes rica ederim ne demek bebe biskuvisi bastiriyor digerlerini anca oyle yumurta yiyor oglumda.hic yememesinden iyi.kimisi bakiyosun 5 yasindan sonra yiyor norml yumurta Yemiyosa yemiyor yapck bise yok
cupacakes Noname21 yumurtayı her formda denedim herrr formda kokusunu alıyor sanırım hiç bir şekilde yemiyor . Ve öyle kıymetli bir besin ki çok üzülüyorm . Ancak yoğurt çorbasına ekliyorum
cupacakes Melekanne91 yumurta reddi çok ciddidir ve ısrar gelmez bu sebepten ömrü boyunca yemeyen insanlar varmış . O yüzden hiç ısrar etmiyorum unutsun uzun süre sonra tekrar denicem belki yer
peanutbutter cupacakes yoğurt yiyorsa meyveli yulaflı fındıklı cevizli yoğurt verebilirsiniz. Ya da irmikli ballı meyveli cevizli muhallebi yapabilirsiniz.
cupacakes peanutbutter yulafi sevdiremedim ben ama yoğurtlu bir şeyler yapabilirim hafif besleyici tesekur ederim
Melekanne91 cupacakes olablr evet belki unutur benim oglum genel olark herseyi reddediyorsa yumurta en cogu.ama bende oyleyim belki bana benzedi bilmiyorm cocumlugumdan beri sarisinin kokusunu aldgm an ogurmeye basliyorm.ama boyle az az biseylrre karistrnca yiyor yine