Lahe12 benim kızım da alerjik, testte kırmızı et buğday susam çıktı. Ama yumurta süt ürünleri soya ürünü tavuk yediğim zamanda reaksiyon verdi. Karabuğday yiyebilirsin dedi doktor o da sıkıntı yarattı sadece mısır ekmeği yiyebildim. İrmik nişasta bulgur bunlar da yasak. Bir süre sebzeyle beslenin mısır ekmeği tüketin 3 gün falan yapın etkisini görecek misiniz deneyin. salata Sebze yemeği yiyin kahvaltıda ben de sadece zeytin ekmek domates salatalık yiyebiliyordum avokado da yemeye başladım en azından vitamin olsun diye çünkü süt kalitesi inanılmaz etkileniyor. Bu sebeple emzirme kesilmez dr saçmalamış başka çözümler üretmeliydi size. Benim dr direkt ayrıntılı liste verdi ve uyguladığımda kızım 3 günde kendine geldi. Sonra ben çok vitaminsiz kaldım. Kullandığım vitaminler kızımda ferritin yüksekliği yaptığı için bırakmak zorunda kalmıştım. Sonra böyle gitmez dedim ufak ufak yemeye başladım ve aşırı rahatsız etmiyor artık kızımı. Alerji maması kullanıyorsanız vanilya şurubunekleyip içirin o şekilde biraz tadı geliyor