meric Önemli olan sağlıklı olması, aslında aptamil çok iyi kilo aldırır. Mamayı az veriyor olabilirmisiniz. Kaç saat ara ile kaç cc mama veriyorsunuz.
Beybiberen Elegance genelde gündüzleri 60 cc arada 90 cc. 2 saatte bir besleniyor.ben gecede 3 saatte bir besliyorum 90 100 cc içiyor gece
Elegance Beybiberen cnm çok az mama alıyor 5 aylık bebişiniz bizde yeni 6 aylık olduk ozamandan beri 2.5 3 saatte 150cc alıyor 4 saatte 220 veren arkadaşlarım var ben çok kilo almasın diye vermiyorum ama iki saatte en azından 120 vermeye çalış
Elegance Beybiberen gece beslenmesine devam et cnm saatlerini aksatmamaya çalış ve cc yükseltmelisin kilo alması için
Beybiberen Elegance Canım en fazla 100 alıyor oda geceleri.fazla verdiğimde zorladığımda ise fazlasını çıkarıyor.sanırım bizimkinin kapasitesi bu
Ahmetmusab Beybiberen benim oglumda aynı şekilde kilo almiyo 6 aylik olduk hala 6 kilo bile olamadik princ unu kasik mamasi denedim yemedi
Goktugcemre Cerenns ilk olarak direk icmiyolar kuzum yavan geliyo heraldr ben mamasina katyodum 8 aylk olunca cay kasigiyla 1.5 cay kasigi kadar veriyodum
Goktugcemre Beybiberen Her yaptigin mamaya degil kuzum sabah kaltisinda ac karnina direk pekmezli mamayi yemesi gerekiyo 1 cay kasigi kadar koyablrsn 😉🤣
tczehra canım sağlığı gelişimi yerindeyse kiloya takılma lütfen benim oğlanda aptamil yiyor bazen kilo alımı iyi olur bazen az olur bazen hiç olmaz ama gelişimi gayet iyi