Duyguuraz Kizlar yardimmmmm bebegim 2 ay 23 gunluk bugun yikarken farkettim gobek icinde siyah kire benzer bisey var sizlerin bebislerinde de var mi.temizlenmeli mi yikarken elimle yapmaya calistim ama cikmadi.
ciceklenmisfiliz Duyguuraz biz 7 aylığız bizde de var kurumuş kan gibi elimle çekip kaldırmaya da korkuyorum ama büyüdükçe azalıyor, şimdiye kadar hiç doktoruna sormak da aklıma gelmedi
Melike_koc Duyguuraz benim kızımda 10 aylık 8 aylık falandı siyah bişiler çıktı kendiliğinden düştü ama sonrasında göbeği iltihaplandı kıpkırmızı oldu bir ilgisi varmı bilmiyorum ama siz bi dr a danısın yinede
hafsahamza 2 aylıgız bizimde öyle gö ek kordonundan kalma temizlemeye çalıştım ama acıkcası korktum biraz kanar vs diye kızımda da öyle olmustu biraz daha buyuyunce cımbızla çekip aldım içeriye yapışık oluyo çünkü oğlumda da beklicem 4 aylık falan olduğun da alırım şuanlık ellemiyorum
Duyguuraz Bende 9 unda doktora gidicem sorucam.yazarim sizlerede kizlar.hayir allah korusun kaldikca kurtlanmasin