Esra_Deva urasin_annesi18 Xiaomi işaretledim ancak süpürge budur https://ty.gl/d4f1cuvv1e henüz alamadım benim için biraz pahalı ama süpürme ve silme işlemini aynı anda yapıyor olması mükemmel 😍
Derinnn0 urasin_annesi18 biz Xiaomi kullanıyoruz uzun zamandır çok memnunuz dimi eminee @emineceviik 😂 tavsiye ederizz
Arden_ Roborock s5 maç kullanıyorum çok memnunum elim ayağım oldu resmen 1 yıldır kesinlikle öneriririm
Arden_ urasin_annesi18 evet her iki özelliği de var silme her zaman kullanmıyorum ama her gün süpürüyorum çok güzel temizliyor
Littlebird urasin_annesi18 xiaomi kullanıyorum bütçeme o uyuyordu ama alabilseydim roborock alırdım kesinlikle
Arden_ urasin_annesi18 açıkçası ben silme özelliğini halıların üzerinden geçerken ıslatıyor diye pek sevmedim ama eğer geçtiği yerde halı olmayacaksa parkeleri parlatıp güzel siliyor
merve5561 urasin_annesi18 Roborock s5max kullanıyorum elim ayağım resmen biraz uzun sürüyor süpürmesi ama hem süpürüyor hem siliyor ben daha süpürge almıyorum elime ara sıra büyük süpürge açıyorum