Alyase
Şimdi şöyle diyeyim benimki erkek bir buçuk yaşında 11.5 kilo 85 santimdi 2 yaşında da 12,5 kilo 90 santimdi boya göre kilo olarak gideceğim o yüzden böyle bir açıklama yaptım 87 santim de ise12 kilo falandır galiba.
Sizinki kız, erkek ve kız çocukları birbirine farklı olabiliyor şu an için bence boy kilo orantısı gayet iyi ama şöyledir kusmadan dolayı kilo kaybetmiş olabilir ama onu etkileyecek bir kilo kaybı yoksa doktor bir şey yapmamıştır yoksa gerçekten etkileyecek bir kilo kaybı yaşasaydı kilo alması için size bir raporlama yazabilirdi.
Hastalık zamanları zayıflamaları normal eğer zayıfladıysa ama zayıflamadıysa sizin gözünüzü az geliyorsa ve yemesi iyiyse bunu hiç dert etmeyin şahsen ben kiloyu hiç takan biri değilim ama buradaki çoğu anne kilolu bir çocuk istiyor benim buradan anladığım kadarıyla , ama önemli olan sağlıklı olmaları. Şu an oğlum 3,5 yaşında 14 kg 800 gram boy da 101 santim. Bazı yorumları görüyorum oğlumla yaşıt erkek çocukları oğlumdan neredeyse 10 santim uzun ama onların anneleri babaları uzundur veya yakın akrabalarında çok uzun boylu iri yapılı biri vardır.
Benim boyum 1.61 kilom da 51 üniversite zamanı en fazla 54′e çıktım hamileyken en fazla 60 oldum babasının boyu 1.69 benim oğlumun şu an maximum çıkacağı kilo 16′dır tahminimce şu aralar hiç iştahı yok sıfır diyebilirim o yüzden zayıfladı ben yemediği için üzülüyorum yeseydi sağlıklı şeylerden üç beş lokma ağzına atsaydı aynı kiloda olsaydı 14 kilo 800 gram olsaydı ben hiç takmazdım şu aralar meyve ile bir dondurma ile geçiştiriyor öğünlerini ben de ne yaparsam yapayım sağlıklı şeyler yemiyor diye bunu kafaya takıyorum ama hiç kiloya takan biri değilim ya dediğim gibi babası ile ben bu boyda bir kilodayken çocuktan daha fazla bir şey bekleyemem ama siz de buradaki yorumlara bakıp da iki buçuk yaşında kilolu uzun boylu çocukları görüp çocuğunuzun boyuna kilosuna takılmayın, doktorunuz değerlendirsin doğum kilosuna göre ne kadar almış veya ne kadar kilo alıyor ki aylarda sabit kiloda da kalabilir azar azar da alabilir boy da aynı şekilde.