Sultanbulut Perss 19 kilo aldim 17 kilo verdim o iki kiloda gobekte kaldi bacaklarim kollaim yuzum zayifladi hep 🤦♀️
Tugcekck Valla ben zaten kilo almamıştım . Hastaneden eve geldim tartıldım 76 kiloydum 1 kaç gün sonra tekrar tartıldım 69 kiloya düşmüşüm şok geçirdim resmen 😆
Perss hemsire09 baya gitmiş yemek hızlı yiyoruz uyku zaten 2 saat uyursak kar bakalım benden ne kadar gidecek
Kuzeymomss Perss doğumdan 3 gün sonra tartılmıştım 12 kilo gitmişti. 1 1.5 ay sonra da 4 veya 5 kilo verdim,eski kiloma döndüm
Selbiyavuz19 57 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim 😂😂bebeğim 5.5 aylık 62 kiloyum ama 2 aydır bu kilodayım doğumdan hemen sonra vermiştim
Lalinn Perss bana da yalvarıyorlar ye diye benim öyle aşırı iştahım yok ama yiyorum tabi bebişime süt olsun diye
neslyyy kara_gktg valla bebem 6aylık doğurdum günden itibaren gitmeye başladı şuan 65kiloyum dahada gitmiyor sporla felan desteklesem gider belki
Anneko Perss şuan kızım 7 aylık ama vermek için hiçbir şey yapmadım gazlı ve kolik bir kızım vardı sürekli kucağımda hoplata ziplata 4 ay boyunca belki de 1 öğün ancak doğru düzgün yemek yiyebiliyordum yapı gereği de zaten zayıf hamile kalmıştım
Perss Gezginkisisi bende 10 gün oldu doğum yapalı 7 kilo verdim daha veririm inşallah 18 kilo fazlam vardı 🤦♀️
Ttulin Perss hamileligimde 16 kilo aldim.dogum sonrasi 6kilo gitti.4 ay icinde de kalan kilom yavas yavas gitti.2 kilo fazlam var simdi.oda bir kac aya gider sanirim.
Perss Lalinn yazarsin bende 51 le hamile kaldım 69 doğuma girdim sezeryan 11 gün oldu doğum yapalı 7 kilo gitti daha gider mi merakla bekliyorum
Ttulin Perss hamileligimde 16 kilo aldim.dogum sonrasi 6kilo gitti.4 ay icinde de kalan kilom yavas yavas gitti.2 kilo fazlam var simdi.oda bir kac aya gider sanirim.