Miran-pozan22 Ferruzinc-g demir ilaci kullanan varmi bebekler icin kac ml veriyorsunuz bnmkine 4 ml yzmis ama cok bulaniyi napmam lzm kac versem hic demiri vitamini yok
Elifatih25 Miran-pozan22 Bizede yazdı dokdor kan damlasi ama ogluma verdigimde 2 gün hic uyumadi kivrandi agladi vermeyi kestim uyumaya basladi huysuzlugu azaldi. O yüzden ocean alcam bebekken ondan vermistim sorun yasamadim insallah şifa olur tüm bebislere bir an önce tüm depolari dolar 😃
Ozlem2904 Miran-pozan22 ferrozinci bzede vermist Dr içemedi kusturuyodu oğlumu ferrum şuruba geçtik günlük 5ml onu içiyor pekmez gb ayni tadı onu sorun bi Dr a.
Winnithepooh Miran-pozan22 merha ba ilacı kullanauyor musunuz hala bizde sabaah akşam 4 ml veriyoruz dişte kararma vardı şimdi dışını deldi 🤦🏼♀️
Nltka Ben oğluma ocean microfer Demir ilacını kullanıyorum . Şase şeklinde minik minik paketler toz halinde içtiği içeceğe karıştırıyorum . O şuruplar diş kararmasına neden oluyor diye bunu aldım ben içmesi daha kolay
YagmurDorukk Vitagil fer veriyorum ben. İçeriği en temiz olan ürün. Oğlum damlayı görür görmez içmek için çırpınmaya başlıyor. İçeriğinde keçi boynuzu özü var. Tadına bayıldı bizimkisi. Kilosu kadar damlalıkla veriyorum. Deneyin derim ben
livanurvealpinannesi61 YagmurDorukk içeriği temiz olarak ocean fermix bestiron myron nutrigen treelife venatura Kids floradix var içeriği temiz demir damlası sadece bunlar.
AysimaMira YagmurDorukk bnm doktorum da bu markayı önerdi kakada falan sorun yasamadiniz değilmi birde bu damla her ay yenimi aşk gerekiyor nasıl oluyir sanki öyle birşey duydum
YagmurDorukk Biz hiçbir sorun yaşamadık. Valla ay bitmeden damla bitmiş oluyor. Oğlum çok severek içiyor
Winnithepooh Miran-pozan22 anladım ben zorla iciriyorum sabah 4 akşam 4 ml ama dişler iyice fenalaştı icirmemeknayri dert içirmek ayrı 🤦🏼♀️