annesiyavrusu_ Kızlar beyazlar için kullanmadığım şey kalmadı. Bana beyazları bembeyaz yapıcak deterjan markası önerir misiniz?
Esraemir34 annesiyavrusu_ valla ben beyaLarimin üstüne yarım çay bardağı çamaşır suyu koyuyorum kar beyazı oluyor tek çok çözüm bence
Littlebird annesiyavrusu_ hangi deterjanı kullanırsan kullan çamaşır karbonatı ekle deterjana bembeyaz yapıyor. Rinsonun karbonat limonlu olanı var çok memnunum
ElifmNaz annesiyavrusu_ ariel dağ esintisi ve bununla birlikte vanish kosla kristal beyaz kullanıyorum beyazlarım kar gibi çıkıyor kimse görse soruyor 🌸😊
LaraCroft annesiyavrusu_ ariel tek geçerim… içine yarım ölçek falanda kosla oxi koyuyorum bembeyaz oluyor. Öncesinde de beyazlar için muhakkak ön yıkama da yaparım. Beyaz takıntım var😂
MeteYmen_Annesi Valla kaç tane denedim ama kar gibi olmuyor nedenini bende çözemedim alo rinso tursil pervol hepsini neredeyse denedim ama kar gibi olmuyor
MeteYmen_Annesi denizyildizi__ denedim hatta bazen sırf beyaz olsun diye leke çıkarıcı varya vanish in onu biraz döküp öyle attığımı biliyorum
Berilsmom13 Esraemir34 canım çamaşır suyunun bir damlası bile o kadar zararlı ki başka bi yöntem denesen
Kahvegerek annesiyavrusu_ çok beyazlı bişeyimiz yok iki haftada bir anca beyaz çamaşır yıkarım. Omo deterjan ön yıkamalı 70 derecede ve birazda çamaşır suyu