moonbabymom Merhaba tazyikli süt için çözümünüz nedir oğlum emerken çok huzursuz oluyor fışkırıyor sütüm
papatyakahvesi3- moonbabymom biraz sağım yapıp öyle verebilirsin veya yan yatırıp uzanarak vermeyi dene
The_Ana moonbabymom biraz sağman lazım aynı şeyi ben yaşadım çok sinir bozucu sırt üstü yaslanarak emziriyordum yinede öksürüyordu çocuk ama sonradan düzeliyor
moonbabymom papatyakahvesi3- yan yatırınca rahatlıyor evet ama gece beşiğinde yattığı için uzanarak veremiyorum. O yüzden de çok tıkanıp huzursuz oluyor
Birsenbirbenbirdebebek moonbabymom dibine kadar sağma yapmayacaksınız zaten 1-2 dakka Memedeki aşırı sertlik gidene kadar Akış biraz yavaşlar bebek de daha rahat içer.
Mrysmg moonbabymom azalıyor benimde öyleydi çok akiyordu bide tisort islaniyordu baya bi. Zamanla gecer emzirirken arada memeyi cekin nefes alsin devam edin ben öyle yapıyordum ön süt önemli çünkü
Lajivert moonbabymom zamanla azalma oluyor hemde çene kasları gelişiyor sütün akışına yetişebiliyorlar
papatyakahvesi3- moonbabymom Uyumadan önce vermeyi dene uykulu halinde beşiğine koyabilirsin tavsiyem bu
Ebesak Makas şeklinde tutuşla denedin mi normalde önerilmiyor C tekniği öneriliyor ama tazyikli süt gelişinde işe yarıyor ben bu şekilde çözüm bulmuştum öksürmekten ememiyordu bebeğim bu şekilde daha rahat emmeye başlamıştı bide evet düzeliyor bi zaman sonra normal akışa dönüyor. bebekte büyüdükçe çene kasları güçleniyor fazla gelen sütü yutabiliyor
Humus moonbabymom ayakta gezdırerek emzırdıgım zaman rahat ıcıyodu , bıde yatarak emzırdıgım zamn , 3,5 aylık olana kadar hep boğazına kaçtı oksırurdu. Hiç gecmıcek sandım. Smdı 4 aylıgız kuwwtlı cektıgı ıcın oksurmeker tıkanmalar kesıldı 😇
Kimeneayol moonbabymom sağmak lazım ama sağım da çoğaltıyor maalesef sağsanız bile kesinlikle elle en fazla 5 dk. sağın. Hafif arkaya yaslanarak emzirin benim ki 4. ayın sonunda düzelmişti
Civcivoglumm moonbabymom yazılanların aksine sağmamanızı öneriyorum sağdıkça süt çoğalıyor çünkü tazyikli gelmemesi için her emzirmeden önce sağmak gerekiyo bu da sütü çoğaltıyo ben mecburen sağdım sütümü oğlum erken doğdu çok ememiyordu şu an 9 aylık oldu sütüm hala çok olduğu için sürekli mastit oluyorum aktif emdiği halde hala mecburiyetten sağmak zorunda kalıyorum ve artık yorulmaya başladım bu durumdan. Bence geriye yaslanarak ve uzanarak emzirmeyi deneyin