Cansuaysima Kızlar bebeğim dün öğlen ateşlendi calpol verdim dolvenle dönüşümlü zaten 25 gün öncede 1 gün hastenede yattık ateşten şimdi yine ateşlendi haftasonu diye acele götürmek istemedim pazartesiyi bekliyorum dün calpol ve dolvenle düşürdüm ateşi gece epey yükseldi ama yine düşürdüm bugünde 1-2 kere hapşırınca dolven ve aferini dönüşümlü verdim 3 saat arayla çünkü aferinin içinde calpol var yani ateş düşürücü etkili ama bi yandanda şüphe ettim yanlışmı yaptım diye siz hiç soğuk algınlığı ilacıyla dolveni dönüşümlü verdiniz mi?? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Keremozaninannesi Cansuaysima dolven ve calpol dönüşümlü verilir soğuk algınlığı ilaçları genelde günde iki kez 12 saat arayla verilir dolven ve calpolda 4 saat aralıklarla dönüşümlü verilir
HKyhn Cansuaysima gönderdiğim postu okursanız size yardımcı olur inş ☺️Geçmiş olsun Mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışın. Hele hele böyle iki üç ilacı birden. Allah muhafaza zarar olur falan. İnstagramdaki Ali Emir bebeğin durumunu biliyorsunuz😕
Cansuaysima Keremozaninannesi doktor bana geçen gün aferin verdi günde 3 kez sadece onu vermiştim aklıma takılan aferinle dolven dönüşümlü kullanan varmı onu merak ettim zaten daha aferin vermem tekrar çıkarsa ateşi calpol veririm
Bihter Bir iki kere hapşırdı diye ilaç dayama lütfen karaciğerine böbreğine zarar hep. Ateş için de sınırın olsun 38.5 u geçmeden vermemeye çalış. Duşta zaman geçirin başını yıkamadan. Ateş yoksa hiç ilaç verme
Bihter Bir iki kere hapşırdı diye ilaç dayama lütfen karaciğerine böbreğine zarar hep. Ateş için de sınırın olsun 38.5 u geçmeden vermemeye çalış. Duşta zaman geçirin başını yıkamadan. Ateş yoksa hiç ilaç verme
Keremozaninannesi Cansuaysima eğer düşmeyecek gibi olduğunda ılık duş sonrasında fitil çok etkili oluyor düşüremediğimde öyle yapıyorum düşüyor rahatlayıp uyuyor
HKyhn Cansuaysima amin tabi inş dediğim gibi Allah şifa versin. İlaçların zararlarından dolayı dedim İnş tez vakitte geçer
Cansuaysima Keremozaninannesi yok geçen günkü inatçı ateşti düşmesi ama bu düşüyor tekrar çıkıyor sadece merak ettiğim aferinle dolven dönüşümlü verilir mi diye yoksa calpolle dolveni dönüşümlü veriyor zaten doktorlar
Keremozaninannesi Cansuaysima anladım geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kısa zamanda aferinle verilmez grip ilaçlarının aralığını saatine uygun vermek gerek günde üç kez demişse drnuz 8 saatten önce vermeyin