Kayraninannesi15 Kanguruya kaçıncı ayda başladınız canlarım 2. Ayımızdayız önüme katıp yürüyebilir miyim bileniniz var mı?
AntiSosyallKelebek Kayraninannesi15 Yeni doğan aparatı ile hemen kullanabilirsin ve bu aylarda yüzü sana dönük olmak zorunda aklında olsun ☺️
gocebebirbayan Kayraninannesi15 yenidoğan aparatı vardı fakat iki çocuk doktoru da çok kızdı bana 6 aya kadar sabredemiyor musun diye. Bindirmedim 6 aylık olana kadar ben. Mamadus baby kangurumuz
Smremr120220 Kayraninannesi15 2 aylikkken başlamıştım markete falan gitmek için iyi oluyor ilk o şeklinde denedim daha sonra dışarı çıkarken denedim o biraz sıkıntı olmuştu huzursuz oldu ister istemez pusete alıştığı için bi garipsedi daha sonra alıştı şuan bı sorun yok çok şükür 🙏
Jrmommy 2 bucuk aylikken kullanmaya basladik. Bir sıkıntısı olmadı cok kurtarıcıdı. (Huysuz bebegim temas bagimlisi)
Cansudeniz12 Kayraninannesi15 4 kilo ve üzeri olması m oturma şekli olması yeterli demişti doktorumuz yüzü size dönük olacak.Ancak alttan destek vermeniz gerekiyor arada bi.Ben her gün 1 saat geziyorum bebeğimle. 1 aydan beri geziyoruz.Çok şükür sorun yaşamadık.3 ay olduk bu gün.