mihrakuzusu-34 Kızlar bebeğim 10 aylık iştahsız. Yendiği şeyler sınırlı. Tarhana çorbası, yayla çorbası, meyve püresi. İştah açıcı bir şey kullanıyor musunuz? Ne verirsem yesin istiyorum 😔
Birranneee34 mihrakuzusu-34 ara sıra öyle oluyorlar bir hafta bakıyorsun herşeyi yiyorlar bir hafta bakıyorsun sadece bir şeye takılı kalıyorlar. Genel olarak böyle oluyor. Çok çok uzun süreli iştahsızlık ve kilo problemi var ise eczaneden iştah açıcı suprovit polivit nutrigen kara üzüm vs. Vs. Piyasada iştah açıcı altında çok vitamin var. Deneyerek iyi geleni bulabilirsiniz
AntiSosyallKelebek mihrakuzusu-34 Muhtemelen dişler ve hava sıcaklığından dolayı iştahı Kapalı emiyor ise çok dert etmeyin zamanla düzeliyor 2 yaşa doğru tekrar bozuluyor 😂
mihrakuzusu-34 Birranneee34 şu instagramda özlemlinaöz var o kızına karadut özü veriyormuş tosun gibi maşallah. Ben öyle olsun istemiyorum sadece dengeli ve düzenli beslensin isitorım. Acaba işe yarar mı alsam
AntiSosyallKelebek mihrakuzusu-34 Yani sakın zorlamayın emin ol acıkınca istiyor zorladığın takdir de inada biniyor baktın artık hiç bişi yemiyor o zaman bi kan değerlerine bakıp doktor görüşü alırsın
Birranneee34 mihrakuzusu-34 o özlem linaya inanmayın yalan atıyor kadın. Her storisinde başka şey veriyor çocuğa. Kiii bakarsan büyük kızı da kilolu birşey bebekken de kilolular genetik onunki . Eczaneden alıp deneyebilirsiniz ben bu yazdıklarımın hepsini denedim. 3 ay kullanıp ara vermek lazim