Juulidee Kızlar iyi geceler bebeğim 9 buçuk aylık yürüteçle 2 aydır koyuyoruz ama parmak ucunla yürümeye başladı gündüzleri ona otutturuyorum yoksa ne yemek ne iş şimdi bi video gördüm zararlı yürümesinde problem olur diye aranızda böyle sorun yaşayan var mı
Oyku_nisa Juulidee bence koyma bırak yerde kalsın bende koydum bin pişman oldum çocuk 17. Ayında yürüdü geç yürümesinden başka bir işe yaramıyor yürüteç parmak ucuna gelirsek benimkide öyleydi yürümeye başlayınca düzeldi her bebek genelde parmak ucunda durur ilk etapta sıkıntı yok yani
AntiSosyallKelebek Juulidee Toplamda 1 saat aralıklar ile oturtursan sorun yok canım ve evet sürekli parmak ucunda yürüme var ise koymayın
SevgininSezaisi Juulidee bana erkek bebek bosver kullanma zararı oluyormuş diyen çok olduğu için doktorumuzda tavsiye etmemisti o yüzden hiç kullanmadik canim
minabebek Juulidee yürüteçte uzun süre bırakma 10 dk geçirme mümkün merteme yerde beraber sürünün hareketler geliştirin yavaş yavaş kalksın yürüteç maalesef parmak ucunda sıralama eğilimi oluşturuyor çocuklarda azaltarak bırakın yürüteci kendi kalkmaya sıralamaya başladığı zaman desteksiz unutur yoksa parmak ucunda yürümeyi doğru yürüme olarak algılıyorlar sonrasında aileler telaş yapıyor acaba nörolojık bir semptom mu var diye endişe duyuyorlar.