Ruya011 Buzlu cam duşa kabin var o kadar sık kireçleniyor ki, kirec sökücüden zehirleneceğim bir gün. Siz nasıl temizliyorsunuz
nmt41 Ruya011 limon tuzunu kaynatıp döküyorum biraz bekletip yıkıyorum ama çoğu yerlere çamaşır suyu çifte de kullanıyorum camları beyaz beyaz oluyor o sinir bozucu kireç sökücü de baya ağır kokuyor alerjim olduğu için en mantıklısı limon tozu
yakamozzz Ruya011 asperox mavi güç kullanıyorum aşırı memnumun bana 15 gün dayanıyor bi kutusu öyle ki işime yarıyo…kabine sıkıp fırçayla iyice fırçalayıp su tutuyorum kirden eser kalmıyo su lekesi bile olmuyo hemen dene
Noname21 Ecre0607 bu dışı siyah olan var ya çelik kireç için yaziypr . Onun cikaramadigi bir kır yok ya heryerde kullanıyorum ben musluklar dusakabin mutfak lavobosu klozet . Cok iyi onu sıkıyorum şu tutuyorum
kayraninannesiiii Cif çamaşır suyu veya bulaşık Makinesi parlatıcısı ile yapıyorum pırıl pırıl oluyor
Noname21 Ecre0607 https://images.app.goo.gl/To1pgFk3K1quCcMr7 Ben en sağdaki kullanıyorum ama hepsi harika