AybikMihra Kızım 3 ay 20 günlük ama hiç dönmüyor yüz üstü de çok yatırıyorum ama bi çabası yok . Sizin bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı her bebek farklıdır biliyorum ama kafama takılmaya başladı🤫
Durukusunannesii AybikMihra Kafayı takmaya baslicak kadar büyük değil bebeğiniz daha çok küçük benim kızım 5 aylıkken dönmeye başladı
Busefee AybikMihra Benim oğlum da 3 ay 20 günlük cani istedi mi sağına dönüyo soluna 1 2 kere döndü tam donemiyo ama henüz tam dönmeye çalıştımı yüzüstü kaliyo. Ben de neden dönmüyo diye düşünmüştüm oyun halısında oynarken emziğini yana düşürdü ona döndü mesela ilk. Yanına ilgisini çekecek bir sey koyup bi deneyin bence
11Hilal11 AybikMihra 4.5 aylikken dönmüştü o zamana kadar yuzustu durmaktan nefret ediyordu ciglik cigliga agliyordu
sumeyyesmom Bu ne hız arkadasım yaaa benım kızım 6 aylıkken dönmeye basladı normaldir yani sabır sabır
Familyboy AybikMihra canım 3 aylık bebek acelen ne daha dönmedi diye evhamlanman yanlış her bebeğin gelişimi farklı biliyorsun madem evhamın niye kimi bazı şeyleri çabuk yapar kimide geç yapar 3 aylık bebek için çok fazla beklenti içindesin