Yasinuguriklima Eda0908 3 aralıkta doğum yapmıştım 35 gün lohusa kanamam oldu 1 martta da normal regl oldum ortalama 10 gün kadar sürüyor önceden 7. Gün temizlenirdim birde çok fazla kanamam oluyor agrim cok fazla degil ama
makinistanne Eda0908 sezeryan doğum sonrası 58 gün hep kanamam oldu. 58. Gün daha fazla geldi adet oldum ve cuma yine oldum hemen düzene girdi sanırım bı sikintimda yok
Yurdanur Eda0908 bebeğim 2 buçuk aylık oldu sezeryan doğum yaptım hala regl olmadım..4 ay falandır da ilişki olmuyodu dün ilk kez oldu canım çok yandı peki bu normal mi biliyo musunuz..sezeryan sonrası kontrole gidemedim o yüzden korktum biraz
Arasinannesii ben dün oldum korkmustum ama beklediğim gibi olmadi şükür 🙏 doğum yapalı 4 ay 15 gün olduve sezaryen doğum yaptim
Eda0908 Yasinuguriklima biz 15 günlük olduk lohusa kanamam azaldı ama hala devam ediyor hamilelikten önce regl çok ağrılı geçirirdim yine öyle olur diye korkuyorum
Yasinuguriklima Eda0908 bence önceki gibi olmaz çünkü rahim iyice kendini yenilemistir diye düşünüyorum
Melike_koc Eda0908 10 ay sonra oldum😅 iki gün sürdü normalde çok ağrılı geçer ama hiç ağrım sızım olmadı