Maviliss Merhaba 7-7 bucuk aylık bebekleri olan annelwr gündüz kac kere uyutuyorsunuz kaç saat uyuyorsunuz ve gece uykusuna kaçta gecıyosunuz 🙈☺️
Aysununannesi00 Maviliss gündüz 4 kere uyutuyorm 2 sabah öğlen 1 bide 4 de akşam da 9 da en geç 9 buçukta uyumuş oluyor
gulceninannesiii Maviliss benim kızım da 7 ay 15 günlük , gün içinde 3 kere uyuyor ve en fazla yarım saat😒 sizin ki kaç saat uyuyor
Miranbeyinmothersi Aysununannesi00 yaa allah rızası için bu işi nasıl yaptığınızı anlatırmısınız bizde düzen yok asla ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor ve yarım saat 1 saat gecede eskiden uyurdu artık onuda en az 2-3 kere uyanıyor
Aysununannesi00 Miranbeyinmothersi canım ben uyku düzeni kurmak için sürekli banyosunu yaptırırdm su yorduğu için emip uyurdu öyle öyle alıştı her uyutucağm zaman yıkadım özellikle akşamları saatine yakın yıkıyordm saatin de de uyuyordu şimdi saatinde kendi uyuyor o an işim varsa da
Miranbeyinmothersi Aysununannesi00 ya her an banyo yaptırmaya zamanım olmuyor ki 09.00 17.30 bazen 20.00 kadar çalışıyorum