gullsah88 Bebekleriniz ne zaman aguladi. Gün içinde neler yapıyorsunuz gelişimi için kaç aylık olarak
arascinar3475 gullsah88 ben cok konusuyorum oglumla sarkilar turkuler falan birde kucagima aliyorm dans ediyoruz cok faydaliymis halay bile cekiyoruz . 😁😁 Bide cok renkli seyler gosteriyorum mesela markete goturuyorum raflardaki nesneleri anlatiyorum ona
minikaninannesiii gullsah88 1.5 ayı biraz geçmişti sanırım sürekli konuşun şarkı söyleyin çok faydası oluyor 😊
gullsah88 Semaen Bizde 1.5 aylığız daha agulamasi hiç merak ediyorum kaç aylık iken başlıyorlar agulamaya diye 😁
Semaen gullsah88 ozaman yakındır 😀 cok tatlı oluyolar ya bnmkinin aguları bitti 4 bucuk aylıgız çıglıklar başladı 😀
Biz3kisiyiz_ gullsah88 biz 2 aylık olduk hala yok 🥲 i kadar konuşuyorum bakıyor ağzını uu şeklinde yapıyor ama ses yok
Haffuse 40 indan sonra basliyor yavas yavas🥰🥰🥰 Allah bagislasin, saglik sihhetten ayirmasin rabbim seni ve kuzucugunu❤
Cansucihanasel gullsah88 benim ki 2 aylıkken başladı 4 aylığız aguuulamayı azalttı çığlıklar başladı 😁🤦♀️
gullsah88 Cansucihanasel Bizde başlarız umarım kısa zamanda heyecanlıyım bu konuda sabırsızlanıyorum 🤭😁
Cansucihanasel gullsah88 zamanı gelince başlar annesi İnan ilk duyduğumda gözüm yaşarmıştı benimle bakakalmıştım hayırlısıyla sende duyarsın 🙏🏻😊
Tuuba_gl gullsah88 50 gunluguz ama bariz bi agulama yok ninnilerle konusarak buyuyo bir de etrafinda hep babanne anneanne hala hep konusarak seviliyo bakalim bekliyoruz