Gizemnax İyi akşamlar kızlar 10 buçuk aylığız emeklemeye başladık 10 gün oluyor tüm uyku düzenimiz bozuldu geceleri çok geç yatmaya, direnmeye başladı uyku gerilemesi mi yaşıyoruz tüm uyku düzenimiz bozuldu anlayamadım bu durumu yaşayanınız var mı
twofruits Gizemnax bazı gelişimler onun için yenilikler uyku gerilemesi yapabiliyor siz önceden nasılsa düzeni devam edin geçici bir süreç
Meltemingo Gizemnax canim bizde 10+28 bizimkde yeni emeklmye basladi 1 hfta oluyo ayni seyi bende yasiyorum iki gun cok direndi gunduz uykularinda ozellikle uymak istemedi pat pat ayklrni vrdu falan ben hic duzeni bozmamaya castim duzelir gbi oldu derken gece uyandi iki saat uymadi direndi yine bugunde uyudu diretmedi boyle gel gitli tek degilsin
Keremgs Gizemnax 10 ay 10 gunluguz bitirdi beniiii Uykuları zorlastı cok zor uykuya dalıo surekli aglio surekli mizmiz istemedigi bisey oldugunda kafasini yere vuruooo bitirdi bu ay beni
Gizemnax twofruits uyku saatlerine aynı şekilde devam ediyorum gündüzleri direnmiyor ama ısrarla gece uyumak istemiyor
twofruits Gizemnax 10 ay 9 günlük oğlum gündüz çok rahat uykuya geçiyor bir kaç gündür gece uykusuna direniyor zorluyor bir saat sonra geçiyor uykuya bazen aynı rutinle saatlerle devam ediyorum 4. Ay atağını atlatmış insanız bunlarda geçecek
Gizemnax Meltemingo benim ki gündüzler direnmiyor canm akşamların oluyor ne oluyor kesinlikle uyumak istemiyor emeklemek istiyor bir yerleri karıştırmak istiyor
Gizemnax Keremgs günde 2 defa uyuyor 1 saat en fazla 1 buçuk saat uyuyor günde toplam 2-2 buçuk saat uyumuş oluyor